Waarschuwing

Laden XML bestand mislukt

Comment not terminated

Budapest Art Fair 2009, 19 t/m 22 november 2009

artfair.gifMaandag 26 oktober 2009 - Geld moet rollen, en anders zeker wel ergens in worden ge?nvesteerd. Wat is dan beter, zeker nu de banken niet meer te vertrouwen zijn, een lekker stukje kunst te kopen, of een fijn tafeltje voor de thee of een modern beeldhouwwerk voor in de hal? En daarvoor hoeft u niet eens naar Maastricht, Londen of Parijs maar kunt u met metro of tram zo vanaf de Rozenheuvel naar de Art Fair in de M?csarnok. Want ook in Boedapest wordt al sinds 1994 elk jaar een grote Art Fair gehouden. Gastland is Oostenrijk, maar ook zijn er galeries uit Parijs, Londen en St. Petersbeurig vertegenwoordigd. Was deze Fair in eerste instantie een ietwat slappe imitatie van die in Londen en Parijs, de beurs krijgt nu meer en meer een eigen gezicht en wordt daarom ook steeds beter bezocht door vakmensen en liefhebbers.

Erheen dus, gooi het laatste geld van 2009 er maar eens lekker tegenaan. Ga maar schuiven met die forintjes nu de Euro in Hongarije toch nog op zich laat wachten. Hang eens kunst aan de muur of geef het cadeau! En voor diegenen die echt van kunst houden, er zijn ruim 30 paviljoens met antiek en klassieke en moderne kunst te bezoeken. Dus een dag genieten van wat er allemaal te zien is kan natuurlijk ook. Ook zonder dat u daarna met dat bronzen altaarstuk uit Noord-Oost Hongarije terug naar huis hoeft gaan te zeulen!

>>>> Locatie:  M?csarnok, 1146 Budapest, Dózsa György út 37.
>>>> Datum:  19 t/m 22 november 2009
>>>> Meer info:  Budapest Artfair
>>>> Entrée:  Prijslijst


Gerelateerde artikelen

Facebookgroepen Hongarije Nederlandstalig

Hieronder ziet u een overzicht van verschillende facebookgroepen van Nederlanders, Belgen en Hongaren die met elkaar communiceren in de Nederlandse taal maar ook in het Hongaars of het Engels. Staat er een facebook-groep niet bij? Stuur uw tip naar:

Nederlandse Ambassade in Hongarije             Wie woont waar in Hongarije            Boekendag Boedapest
Belgische Ambassade in Hongarije   Wonen en leven in Hongarije   Studentenvereniging Hongarije
Hungarian Business Network Nederland   Hongaars-Vlaamse club   KRE Boedapest Neerlandistiek
Nederlandse Vereniging in Hongarije   Stichting Kinderhulp Hongarije    ELTE Boedapest  Neerlandistiek 
Nederlanders en Belgen in Hongarije   Stichting Rex dierenwelzijn Hongarije    Universiteit Debrecen Neerlandistiek
Belgen in Hongarije    Marktplaats Hongarije   Hungária Club 1929
Hongarije Groep   De Hongaarse Taal   Wonen en reizen in Hongarije