Waarschuwing

Laden XML bestand mislukt

Comment not terminated

Website Kees Bakker weer toegankelijk

website Kees BakkerDonderdag 22 januari 2009 - Na een lange afwezigheid staat de website van wijlen Kees Bakker weer op het internet.
Hongarije Vandaag startte onlangs met de publicatie van zijn artikelen omdat deze nergens meer op het internet te vinden waren. Tevens werd gepoogd om de nabestaanden te bereiken. Zij waren blij verrast voor de nog steeds aanwezige interesse voor het werk van Kees.

Kees Bakker, geboren in 1945 en overleden in 2006, studeerde theologie in Kampen en was redacteur van De Waarheid. Hij schreef cultuurhistorische essays en reisboeken. Hongarije had zijn bijzondere belangstelling.

Bij de kinderen van Kees was altijd wel het idee om de site www.keesbakker.com weer te publiceren, maar de recente aandacht door Hongarije Vandaag heeft dat proces versneld.

De redactie van Hongarije Vandaag is erg verheugd met dit nieuws. Een mooi eerbetoon aan iemand die niet alleen zijn hart had verloren aan Hongarije, maar zich ook voor de volle 100% inzette voor het welzijn van de vaak arme zigeunerbevolking in het algemeen en zigeunerkinderen in het bijzonder.

Een absolute aanrader om te lezen is het webboek 'En geschiedenis van Hongarije' uit 2006. Het is een bijna 30 pagina's dik boek dat als pdf gratis is te downloaden van zijn site.

Gerelateerde artikelen

Facebookgroepen Hongarije Nederlandstalig

Hieronder ziet u een overzicht van verschillende facebookgroepen van Nederlanders, Belgen en Hongaren die met elkaar communiceren in de Nederlandse taal maar ook in het Hongaars of het Engels. Staat er een facebook-groep niet bij? Stuur uw tip naar:

Nederlandse Ambassade in Hongarije             Wie woont waar in Hongarije            Boekendag Boedapest
Belgische Ambassade in Hongarije   Wonen en leven in Hongarije   Studentenvereniging Hongarije
Hungarian Business Network Nederland   Hongaars-Vlaamse club   KRE Boedapest Neerlandistiek
Nederlandse Vereniging in Hongarije   Stichting Kinderhulp Hongarije    ELTE Boedapest  Neerlandistiek 
Nederlanders en Belgen in Hongarije   Stichting Rex dierenwelzijn Hongarije    Universiteit Debrecen Neerlandistiek
Belgen in Hongarije    Marktplaats Hongarije   Hung├íria Club 1929
Hongarije Groep   De Hongaarse Taal   Wonen en reizen in Hongarije