Waarschuwing

Laden XML bestand mislukt

Comment not terminated

B.my.Lake, 19 t/m 22 augustus in Zamárdi

bml klZaterdag 18 juli 2015 - Het Sziget Festival is dan net achter de rug, maar in augustus kun je in Hongarije ook nog naar een ander muziekfestival. De organisatie van B.my.Lake noemt dit festival het ’Mekka van de elektronische muziek’ en inderdaad met de vele optredens in vier dagen tijd van ruim honderd internationale artiesten en dj's die allemaal binnen deze muziekstijl werken kun je het wel het Mekka noemen.

De eerste twee jaar werd dit nog jonge festival in Balatonvilágos gehouden, nu moet je een stukje verder doorreizen naar Zamárdi, waar in juli ook altijd het Balaton Sound plaatsvindt. Net als in vorige jaren ook weer voorzien van een eigen camping en een strand aan het Balatonmeer belooft dit festival lekker relaxed te worden. Het werd begin 2014 tijdens Eurosonic Noorderslag in Groningen door EFA ook tot Beste Nieuwe Europese Festival van 2013 uitgeroepen en een jaar later genomineerd als Beste Kleine Europese Festival.

De line-up is voor dit jaar is te vinden op: bymylake.hu. Voor tickets, campingplaatsen, rechtstreeks busvervoer van en naar Boedapest en het boeken van hotelkamers, alles is te vinden op de website, Engelstalig: By my Lake.

>>>> Trailer 2015 op facebook

>>>> Aftermovie 2014 op youtube
Gerelateerde artikelen

Facebookgroepen Hongarije Nederlandstalig

Hieronder ziet u een overzicht van verschillende facebookgroepen van Nederlanders, Belgen en Hongaren die met elkaar communiceren in de Nederlandse taal maar ook in het Hongaars of het Engels. Staat er een facebook-groep niet bij? Stuur uw tip naar:

Nederlandse Ambassade in Hongarije             Wie woont waar in Hongarije            Boekendag Boedapest
Belgische Ambassade in Hongarije   Wonen en leven in Hongarije   Studentenvereniging Hongarije
Hungarian Business Network Nederland   Hongaars-Vlaamse club   KRE Boedapest Neerlandistiek
Nederlandse Vereniging in Hongarije   Stichting Kinderhulp Hongarije    ELTE Boedapest  Neerlandistiek 
Nederlanders en Belgen in Hongarije   Stichting Rex dierenwelzijn Hongarije    Universiteit Debrecen Neerlandistiek
Belgen in Hongarije    Marktplaats Hongarije   Hungária Club 1929
Hongarije Groep   De Hongaarse Taal   Wonen en reizen in Hongarije