Waarschuwing

Laden XML bestand mislukt

Comment not terminated

Cultural Awareness Training Nederlands-Hongaarse samenwerking

HBNlogonieuw aDinsdag 15 maart 2016 - Samen met het Hungarian Business Network Nederland organiseert Adapting Minds op 31 maart aanstaande in Amersfoort een trainingsmiddag voor bedrijven om de interculturele samenwerking met Hongaren te verbeteren en de prestaties te optimaliseren.

De in Hongarije geboren Zsófia Logemann-Molnár is een succesvolle psycholoog en stress-counselor. Na het afronden van haar studie aan de Universiteit Utrecht, werkte ze als psycholoog en vervolgens begon zij haar eigen praktijk. Samen met haar man Dr. Alexander Logemann richtte ze het bedrijf Adapting Minds op. Zsófia Logeman geeft deze training grotendeels in het Engels, maar er is ook materiaal in het Nederlands beschikbaar.

Deze training is bedoeld voor iedere werkgever of werknemer die opereert tussen deze twee culturen. De nadruk zal liggen op Nederlands-Hongaarse samenwerking, (mis-) communicatie en over hoe u uw cultureel bewustzijn kunt vergroten om de prestaties te optimaliseren.

>>>> Voor meer informatie over het programma, de prijs (inclusief consumpties en diner) en het inschrijvingsformulier, kijk op: Hungarian Business Network
 

Gerelateerde artikelen

Facebookgroepen Hongarije Nederlandstalig

Hieronder ziet u een overzicht van verschillende facebookgroepen van Nederlanders, Belgen en Hongaren die met elkaar communiceren in de Nederlandse taal maar ook in het Hongaars of het Engels. Staat er een facebook-groep niet bij? Stuur uw tip naar:

Nederlandse Ambassade in Hongarije             Wie woont waar in Hongarije            Boekendag Boedapest
Belgische Ambassade in Hongarije   Wonen en leven in Hongarije   Studentenvereniging Hongarije
Hungarian Business Network Nederland   Hongaars-Vlaamse club   KRE Boedapest Neerlandistiek
Nederlandse Vereniging in Hongarije   Stichting Kinderhulp Hongarije    ELTE Boedapest  Neerlandistiek 
Nederlanders en Belgen in Hongarije   Stichting Rex dierenwelzijn Hongarije    Universiteit Debrecen Neerlandistiek
Belgen in Hongarije    Marktplaats Hongarije   Hungária Club 1929
Hongarije Groep   De Hongaarse Taal   Wonen en reizen in Hongarije