Waarschuwing

Laden XML bestand mislukt

Comment not terminated

Cehave Landbouwbelang koopt mengvoerbedrijf Hongarije

Cehave LandbouwbelangMaandag 9 maart 2009 - Cehave Landbouwbelang heeft door overname van mengvoerbedrijf Pannonmill-Takarmány KFT nieuwe productielocaties verworven in Hongarije. Met de aankoop stijgt de mengvoer-productiecapaciteit in Hongarije naar 200.000 ton op jaarbasis.

 

De nieuwe productielocaties liggen in het westelijke deel (Gy?r) en het oostelijke deel (B?cs) van Hongarije. Pannonmill-Takarmány KFT beschikt over een productiecapaciteit van ruim 70.000 ton mengvoer. Met ongeveer 70 medewerkers realiseert het bedrijf jaarlijks een omzet van ruim 20 miljoen euro en een afzet van 55.000 ton. Samen met het eerder overgenomen Kabai Táp, kan nagenoeg de gehele Hongaarse markt op efficiënte wijze worden bediend met een breed voerassortiment.

Definitieve overname zal plaatsvinden na goedkeuring door de Hongaarse mededingingsautoriteit. De overname ligt geheel in lijn met de missie en strategie van Cehave Landbouwbelang: waarde genereren voor klanten, leden en medewerkers, door verdere uitbouw van winstgevende voeractiviteiten in binnen- en buitenland. Cehave Landbouwbelang heeft vanaf 2005 overnames gerealiseerd in België, Polen, Nederland, Duitsland, Hongarije en China. De totale productie van de mengvoerbedrijven binnen de groep bedroeg in 2008 ruim 2,7 miljoen ton. De afzet van vochtrijke voeders was ruim 1,4 miljoen ton.

>>>> Bron: Cehave

 

Gerelateerde artikelen

Facebookgroepen Hongarije Nederlandstalig

Hieronder ziet u een overzicht van verschillende facebookgroepen van Nederlanders, Belgen en Hongaren die met elkaar communiceren in de Nederlandse taal maar ook in het Hongaars of het Engels. Staat er een facebook-groep niet bij? Stuur uw tip naar:

Nederlandse Ambassade in Hongarije             Wie woont waar in Hongarije            Boekendag Boedapest
Belgische Ambassade in Hongarije   Wonen en leven in Hongarije   Studentenvereniging Hongarije
Hungarian Business Network Nederland   Hongaars-Vlaamse club   KRE Boedapest Neerlandistiek
Nederlandse Vereniging in Hongarije   Stichting Kinderhulp Hongarije    ELTE Boedapest  Neerlandistiek 
Nederlanders en Belgen in Hongarije   Stichting Rex dierenwelzijn Hongarije    Universiteit Debrecen Neerlandistiek
Belgen in Hongarije    Marktplaats Hongarije   Hungária Club 1929
Hongarije Groep   De Hongaarse Taal   Wonen en reizen in Hongarije