Waarschuwing

Laden XML bestand mislukt

Comment not terminated

Nederlands Onderzoek naar Ondernemerschap in Hongarije

ACE logo-aMaandag 6 augustus 2012 - Mijn naam is Mariska de Rijk en ik doe onderzoek naar ondernemerschap in Hongarije. Dit onderzoek is een onderdeel van de masterspecialisatie van het Amsterdam Centre for Entrepreneurship aan de Vrije Universiteit Amsterdam. Met dit onderzoek hoop ik voor mezelf en anderen meer inzicht te krijgen, in hoe ondernemers in Hongarije hun (al dan niet succesvolle) ondernemingen opbouwen.

Hierbij wil ik uw hulp vragen! Het is de bedoeling dat alle informatie voor dit onderzoek bij Hongaarse ondernemers vandaan komt. Zij kunnen deelnemen door online een enquête in te vullen, in het Hongaars. Het zou geweldig zijn als u de enquête wilt helpen verspreiden, door de onderstaande link te delen met uw Hongaarse contacten. Hieronder vindt u een uitleg in het Hongaars, die deze link kan vergezellen.

Elke Hongaar die een eigen bedrijf heeft of bezig is er één op te starten, valt binnen de doelgroep. De deadline voor het invullen van de enquête is 20 augustus 2012. De volgende link geeft toegang tot de enquête:

http://www.surveygizmo.co.uk/s3/899985/Magyar-Vallalkozoi

Hopelijk lukt het op deze manier om genoeg Hongaarse ondernemers enthousiast te krijgen om aan het onderzoek deel te nemen. Binnenkort zal ik u dan deelgenoot kunnen maken van de uitkomsten van dit onderzoek!

Als u nog vragen heeft, stuurt u me dan gerust een e-mail:

Az Amsterdami VU Egyetem Vállalkozásról szóló kutatása

ACE logo-bSzeretném felkérni arra, hogy vegyen részt egy, a magyar vállalkozási szokásokat kutató tanulmány megvalósításában, melyet a VU Amsterdami Egyetem készít. A kutatás célja megérteni, hogy a magánvállalkozók Magyarországon hogyan alakítják át erőforrásaikat sikeres vállalkozásokká.

A tanulmány anyaga maguktól a magyar vállalkozóktól jön, egy magyar nyelvű anonim kérdőíven keresztül. Az Ön szakmai hátterére, vállalkozási szemléletére és magára a vállalatra vonatkozó kérdéseket tartalmaz. Nagyszerű lenne, ha egy kis energia-, és időráfordítással hozzá tudna járulni kutatásunkhoz e kérdőív kitöltésével.

Egy online kérdőív kitöltésével vehet részt Benne. Linket a kérdőívet:

http://www.surveygizmo.co.uk/s3/899985/Magyar-Vallalkozoi-Direct

Segítségét előre is köszönjük szépen, közreműködése nagyon fontos a számunkra, nagyra értékeljük!

Szívélyes üdvözlettel,

Mariska de Rijk

E-mail:

>>>> pdfMeghívás a kutatásban való részvételre - Amsterdam Center for Entrepeneurship at VU

 

Gerelateerde artikelen

Facebookgroepen Hongarije Nederlandstalig

Hieronder ziet u een overzicht van verschillende facebookgroepen van Nederlanders, Belgen en Hongaren die met elkaar communiceren in de Nederlandse taal maar ook in het Hongaars of het Engels. Staat er een facebook-groep niet bij? Stuur uw tip naar:

Nederlandse Ambassade in Hongarije             Wie woont waar in Hongarije            Boekendag Boedapest
Belgische Ambassade in Hongarije   Wonen en leven in Hongarije   Studentenvereniging Hongarije
Hungarian Business Network Nederland   Hongaars-Vlaamse club   KRE Boedapest Neerlandistiek
Nederlandse Vereniging in Hongarije   Stichting Kinderhulp Hongarije    ELTE Boedapest  Neerlandistiek 
Nederlanders en Belgen in Hongarije   Stichting Rex dierenwelzijn Hongarije    Universiteit Debrecen Neerlandistiek
Belgen in Hongarije    Marktplaats Hongarije   Hungária Club 1929
Hongarije Groep   De Hongaarse Taal   Wonen en reizen in Hongarije