'Women Who Make The Difference', congres 8 maart Den Haag

V4 logoDonderdag 14 februari 2013 - Op 8 maart aanstaande vindt het 'V4 Business Women Congress' plaats met als thema 'Women Who Make The Difference'. Met dit evenement wil het Hungarian Business Network Nederland als medeorganisator inhoud geven aan de Internationale Vrouwendag en de samenwerking onderstrepen tussen de landen van de V4-groep; Hongarije, Polen, Slowakije en Tsjechië.

De focus ligt op het stimuleren van ondernemerschap van vrouwen uit de V4-landen, maar ook op het doorbreken van stereotypen en het creëren van een positief imago van vrouwen uit Centraal-Europa. Het congres is een initiatief van mevrouw Kasia Nowak, afdeling Trade & Investment Promotion van de Poolse Ambassade in Den Haag, en OTTO Work Force. De betrokken ambassades ondersteunen het initiatief. Het Hungarian Business Network (HBN) is betrokken als partner en levert een bij drage aan de organisatie van dit congres.

Langs deze weg nodigt het HBN u uit voor dit evenement, dat gehouden wordt op de bijzondere locatie van de Internationale Club in Den Haag. Wordt onze gast en ontmoet de excellente gastsprekers en prominente succesvolle vrouwen uit Polen, Tsjechië, Slowakije en Hongarije die een voorbeeld en inspiratie vormen voor anderen. Het 'V4 Business Women Congress' biedt u de kans voor het leggen van contacten met ondernemende vrouwen uit de V4 landen en hun Nederlandse collega's. We verwachten meer dan 250 deelneemsters, zowel succesvolle zakenvrouwen als ambitieuze vrouwen die aan het begin staan van hun carrière.

Het congres begint om 16.00 uur en op het programma staan verschillende workshops, lezingen, paneldiscussies en aansluitend een netwerkbijeenkomst. Het volledige programma vindt u op: Huchamber-HBN

Het entreegeld bedraagt € 29,00 en voor HBN-leden € 12,00 per persoon. Kijk voor meer informatie en registratie op onze website.

You want to make a difference? Voor deelname kunt u zich aanmelden via e-mail: . Wij nemen vervolgens contact met u op.

Wij verwelkomen u graag op het V4 Business Women Congress!

 

Met vriendelijke groet,

Het bestuur van het HBN

 

Deelnemers paneldiscussie gezocht

Dit congres is mede bedoeld om vrouwen aan te moedigen een eigen onderneming te beginnen. Door middel van interessante en educatieve workshops wordt meer informatie gegeven over verschillende zakelijke onderwerpen. Tijdens paneldiscussies delen inspirerende sprekers, die het verschil hebben gemaakt op de Nederlandse arbeidsmarkt of in het land van herkomst, hun specifieke kennis en ervaring.

Bent u een ondernemende vrouw met betrokkenheid of verbondenheid bij de V4, en wenst u deel te nemen aan de paneldiscussies? Stuur een e-mail naar: Wij komen graag met u in contact. (HBN-leden krijgen de voorkeur voor deelname)

 

Gerelateerde artikelen

Facebookgroepen Hongarije Nederlandstalig

Hieronder ziet u een overzicht van verschillende facebookgroepen van Nederlanders, Belgen en Hongaren die met elkaar communiceren in de Nederlandse taal maar ook in het Hongaars of het Engels. Staat er een facebook-groep niet bij? Stuur uw tip naar:

Nederlandse Ambassade in Hongarije             Wie woont waar in Hongarije            Boekendag Boedapest
Belgische Ambassade in Hongarije   Wonen en leven in Hongarije   Studentenvereniging Hongarije
Hungarian Business Network Nederland   Hongaars-Vlaamse club   KRE Boedapest Neerlandistiek
Nederlandse Vereniging in Hongarije   Stichting Kinderhulp Hongarije    ELTE Boedapest  Neerlandistiek 
Nederlanders en Belgen in Hongarije   Stichting Rex dierenwelzijn Hongarije    Universiteit Debrecen Neerlandistiek
Belgen in Hongarije    Marktplaats Hongarije   Hungária Club 1929
Hongarije Groep   De Hongaarse Taal   Wonen en reizen in Hongarije