Vrouwen in business, congres 8 maart Den Haag

v4congressDinsdag 11 februari 2014 - Op 8 maart aanstaande vindt in Nederland voor de tweede keer het 'V4 Business Women Congress' plaats. Dit congres wordt georganiseerd voor en door vrouwen uit Hongarije, Polen, Slowakije en Tsjechië, de vier landen die samenwerken binnen de 'Visegrád 4'. De initiatiefnemers willen niet alleen het ondernemerschap van vrouwen uit deze landen stimuleren, maar ook de stereotypen doorbreken en een positief beeld van vrouwen uit Centraal-Europa creëren.

V4 Business Women Congress is opgezet door mevrouw Kasia Nowak van de afdeling Trade & Investment Promotion van de Poolse Ambassade in Den Haag. OTTO Work Force en het Hungarian Business Network in Nederland zijn mede-organisatoren en de betrokken ambassades van de V4 landen ondersteunen het initiatief. 

Vorig jaar was dit congres een groot succes, en ook nu wordt weer op een groot aantal deelnemers gerekend. Het congres vindt op zaterdag 8 maart plaats van 16.00 tot 21.00 uur in het Crown Plaza Promenade in Den Haag en zal worden geopend door Neelie Kroes. Ter afsluiting is er een optreden door het Malando Trio onder begeleiding vande Hongaarse violist Ernő Oláh. Meer informatie over het programma en registratie kunt u vinden op de website V4 Business Women Congress.


Gerelateerde artikelen

Facebookgroepen Hongarije Nederlandstalig

Hieronder ziet u een overzicht van verschillende facebookgroepen van Nederlanders, Belgen en Hongaren die met elkaar communiceren in de Nederlandse taal maar ook in het Hongaars of het Engels. Staat er een facebook-groep niet bij? Stuur uw tip naar:

Nederlandse Ambassade in Hongarije             Wie woont waar in Hongarije            Boekendag Boedapest
Belgische Ambassade in Hongarije   Wonen en leven in Hongarije   Studentenvereniging Hongarije
Hungarian Business Network Nederland   Hongaars-Vlaamse club   KRE Boedapest Neerlandistiek
Nederlandse Vereniging in Hongarije   Stichting Kinderhulp Hongarije    ELTE Boedapest  Neerlandistiek 
Nederlanders en Belgen in Hongarije   Stichting Rex dierenwelzijn Hongarije    Universiteit Debrecen Neerlandistiek
Belgen in Hongarije    Marktplaats Hongarije   Hungária Club 1929
Hongarije Groep   De Hongaarse Taal   Wonen en reizen in Hongarije