Zakendoen in Centraal-Europese landen waaronder Hongarije

Maandag 8 september 2014 - Op donderdag 18 september organiseert de Kamer van Koophandel een informatiebijeenkomst in Eindhoven onder de titel 'Internationaal in 1 dag'. Deze bijeenkomst is bedoeld voor ondernemers die zich (verder) willen oriënteren op zakendoen in het buitenland, in dit geval de vier Midden-Europese landen: Tsjechië, Slowakije, Polen én Hongarije.

Hierbij zal de Kamer van Koophandel u meer inzicht geven in de mogelijkheden en valkuilen voor uw bedrijf op internationale markten. Deze bijeenkomst is bedoeld voor bedrijven uit de maakindustrie uit de topsectoren agro en food, life science and health en de creatieve industrie.

Er zijn vier sessies bij te wonen, die over Hongarije wordt verzorgd door Péter Szabó van de Hongaarse Ambassade in Den Haag en architect Kas Oosterhuis van ONL die onder meer cultureel centrum de 'Walvis/Bálna' in Boedapest ontwierp. Het Hungarian Business Netwerk (HBN) is die dag ook aanwezig.

'Internationaal in 1 dag' vindt plaats op 18 september bij de KvK te Eindhoven (J.F. Kennedylaan 2, 5612 AB) van 14.30 tot 19.30 U kunt zich nog aanmelden via: KVKInternationaal in 1 dag. Op deze webpagina vindt u ook meer informatie over de sessies van de andere drie landen en het programma. De toegang is gratis, registreren gewenst.

Gerelateerde artikelen

Facebookgroepen Hongarije Nederlandstalig

Hieronder ziet u een overzicht van verschillende facebookgroepen van Nederlanders, Belgen en Hongaren die met elkaar communiceren in de Nederlandse taal maar ook in het Hongaars of het Engels. Staat er een facebook-groep niet bij? Stuur uw tip naar:

Nederlandse Ambassade in Hongarije             Wie woont waar in Hongarije            Boekendag Boedapest
Belgische Ambassade in Hongarije   Wonen en leven in Hongarije   Studentenvereniging Hongarije
Hungarian Business Network Nederland   Hongaars-Vlaamse club   KRE Boedapest Neerlandistiek
Nederlandse Vereniging in Hongarije   Stichting Kinderhulp Hongarije    ELTE Boedapest  Neerlandistiek 
Nederlanders en Belgen in Hongarije   Stichting Rex dierenwelzijn Hongarije    Universiteit Debrecen Neerlandistiek
Belgen in Hongarije    Marktplaats Hongarije   Hungária Club 1929
Hongarije Groep   De Hongaarse Taal   Wonen en reizen in Hongarije