Waarschuwing

Laden XML bestand mislukt

Comment not terminated

Malév onderdeel oneworld-alliantie

MalévVrijdag 2 februari 2007 - Japan Airlines (JAL), Malév Hungarian Airlines en Royal Jordanian kunnen hun passagiers vanaf 1 april 2007 de service en voordelen van oneworld® aanbieden. Het betreft de grootste uitbreiding van 's werelds toonaangevende mondiale luchtvaartalliantie sinds haar oprichting, vandaag precies acht jaar geleden.

Op dezelfde dag sluiten ook vijf andere leden van de JAL Group zich aan bij oneworld, en wel als partner: JALways, Japan Asia Airways, JAL Express, J-AIR en Japan Transocean Air.

 

Vanaf 1 april 2007 kunnen derhalve zo'n 20 miljoen frequent flyers van deze luchtvaart-maatschappijen gebruikmaken van de mileage awards van alle andere luchtvaartmaatschappijen van oneworld. Het gaat om meer dan 19,5 miljoen leden van het frequent flyer-programma Mileage Bank van JAL (JMB), 75.000 leden van de Duna Club van Malév en de 90.000 leden van Royal Plus van Royal Jordanian.

 

Leden in de hoogste categorie (Emerald en Sapphire) kunnen daarnaast beschikken over de 400 luchthavenlounges van de aangesloten maatschappijen.

 

De desbetreffende leden van deze drie programma's krijgen binnenkort hun nieuwe ledenpas met het logo van oneworld opgestuurd. Daarmee kunnen ze vanaf 1 april a.s. gebruikmaken van de voordelen van de alliantie.

 

Omgekeerd, kunnen leden van de frequent flyer-programma's van de bestaande oneworld-maatschappijen vanaf dezelfde datum gebruikmaken van alle awards en andere voordelen van de nieuwkomers. Bovendien gaat het uitgebreide assortiment ticketprijzen en andere producten van de oneworld-alliantie ook voor hun netwerken gelden.

 

Aer Lingus trekt zich, zoals reeds aangekondigd, per 1 april terug uit oneworld. De focus van deze maatschappij op goedkope point-to-point-passagiers past niet langer in de strategie van oneworld om service te verlenen aan internationale, frequent vliegende, multisectorpassagiers uit het topsegment.

 

Nog drie luchtvaartmaatschappijen staan op de nominatie om zich in 2007 aan te sluiten bij oneworld: Dragonair, LAN Argentina en LAN Ecuador, alle drie als partner. Binnenkort worden de toetredingsdata van de drie bekendgemaakt.

 

>>>> Bron:   Oneworld 

Gerelateerde artikelen

Facebookgroepen Hongarije Nederlandstalig

Hieronder ziet u een overzicht van verschillende facebookgroepen van Nederlanders, Belgen en Hongaren die met elkaar communiceren in de Nederlandse taal maar ook in het Hongaars of het Engels. Staat er een facebook-groep niet bij? Stuur uw tip naar:

Nederlandse Ambassade in Hongarije             Wie woont waar in Hongarije            Boekendag Boedapest
Belgische Ambassade in Hongarije   Wonen en leven in Hongarije   Studentenvereniging Hongarije
Hungarian Business Network Nederland   Hongaars-Vlaamse club   KRE Boedapest Neerlandistiek
Nederlandse Vereniging in Hongarije   Stichting Kinderhulp Hongarije    ELTE Boedapest  Neerlandistiek 
Nederlanders en Belgen in Hongarije   Stichting Rex dierenwelzijn Hongarije    Universiteit Debrecen Neerlandistiek
Belgen in Hongarije    Marktplaats Hongarije   Hungária Club 1929
Hongarije Groep   De Hongaarse Taal   Wonen en reizen in Hongarije