Waarschuwing

Laden XML bestand mislukt

Comment not terminated

Hongaarse taalcursus op CD

Idiomas

Hongarije wordt nog boeiender wanneer u de mensen in hun eigen taal aanspreekt. Met de Top-idio taalcursus van Idiomas spreekt u Hongaars in een mum van tijd. Top-idio Hongaars voorziet u van een uitgebreide woordenschat die meteen aangeboden wordt in de vorm van eenvoudige maar tegelijk ook nuttige zinnen. De duidelijke grammatica maakt er een overzichtelijk geheel van. Met deze eenvoudige leermethode biedt Idiomas u de garantie op succes. Voor Hongaars hebben we momenteel enkel een beginnerscursus.

€ 49,95

Bestel hier: 'www.idiomas.be'

Sterke punten
Zéér gebruiksvriendelijk
Uitgebreide woordenschat
Mooie uitspraak
Overzichtelijke en uitgebreide grammatica
Detailoverzicht

Gebruiksvriendelijk
Het systeem is eenvoudig en doelgericht. U hoeft geen computerspecialist te zijn om het programma goed te kunnen gebruiken. Top-idio heeft zijn diensten reeds bewezen bij mensen tussen de 14 en de 70 jaar. Voor Top-idio beginners en Top-idio gevorderden samen heeft u normaal 5 maanden nodig. Na één maand zult u echter al een aardig mondje Hongaars spreken.

Vanuit het Nederlands
Dit is een cursus Hongaars voor Nederlandstaligen. Alles wordt uitgelegd vanuit het Nederlands om er voor te zorgen dat u een goede houvast hebt. Top-idio is daarmee één van de weinigen.

Grammatica, spreek- en schrijfvaardigheid
De cursus is praktisch gericht. Het hoofddoel is om op een zo kort mogelijke tijd zoveel mogelijk te kunnen zeggen en begrijpen in het Hongaars. Maar op elk moment is er de mogelijkheid om uw geschreven kennis te testen en de bijhorende grammatica grondig te bestuderen.

Uitspraak
De uitspraak is van groot belang. Zonder een goede uitspraak is het onmogelijk om een goed gesprek aan te gaan. Top-idio voorziet u van een mooie zuiver Hongaarse uitspraak. Deze uitspraak kunt u zelf inoefenen met behulp van de doorlopende vertaaloefeningen.

Systeemvereisten:
PC 386 of hoger
Windows 3.1/95/98/Me/2000/NT/XP
4 MB RAM minimum
2x speed cd-rom lezer
Geluidskaart

Gerelateerde artikelen

Facebookgroepen Hongarije Nederlandstalig

Hieronder ziet u een overzicht van verschillende facebookgroepen van Nederlanders, Belgen en Hongaren die met elkaar communiceren in de Nederlandse taal maar ook in het Hongaars of het Engels. Staat er een facebook-groep niet bij? Stuur uw tip naar:

Nederlandse Ambassade in Hongarije             Wie woont waar in Hongarije            Boekendag Boedapest
Belgische Ambassade in Hongarije   Wonen en leven in Hongarije   Studentenvereniging Hongarije
Hungarian Business Network Nederland   Hongaars-Vlaamse club   KRE Boedapest Neerlandistiek
Nederlandse Vereniging in Hongarije   Stichting Kinderhulp Hongarije    ELTE Boedapest  Neerlandistiek 
Nederlanders en Belgen in Hongarije   Stichting Rex dierenwelzijn Hongarije    Universiteit Debrecen Neerlandistiek
Belgen in Hongarije    Marktplaats Hongarije   Hungária Club 1929
Hongarije Groep   De Hongaarse Taal   Wonen en reizen in Hongarije