• Home
  • Overigen
  • Algemeen nieuws

Brad Pitt boos in Boedapest

bradDinsdag 11 oktober 2011 - Het lijkt wel een scene in een nieuwe spannende film van Brad Pitt. Het illegale transport en daarna de ontdekking van 85 wapens, deels geladen, die lagen opgeslagen in een loods vlakbij het vliegveld van Boedapest. De anti-terreurbrigade van de Hongaarse politie deed daar op maandag een inval. 


Inmiddels is het wereldnieuws, Brad Pitt is boos! Hij wist er niets van dat zijn medewerkers een grote fout begingen. Het blijkt dat de lading wapens - waaronder machinegeweren en pistolen - die voor de filmopnamen van de film World War Z gebruikt worden, in Hongarije illegaal zijn en het land niet op die manier hadden mogen binnenkomen. De opnamen voor de film vinden deels in Boedapest plaats. Er was geen vergunning voor afgegeven en de anti-terreurbrigade was niet op de hoogte dat ze naar Boedapest zouden komen. Ze werden vanuit Londen naar Boedapest gevlogen en in een loods in Vecsés opgeslagen.

Eerdere berichten dat de opnames nu stil komen te liggen werden vandaag ontkend, in principe gaat alles volgens schema door.

>>>> Video van de loods met wapens, schietklaar


Gerelateerde artikelen

Facebookgroepen Hongarije Nederlandstalig

Hieronder ziet u een overzicht van verschillende facebookgroepen van Nederlanders, Belgen en Hongaren die met elkaar communiceren in de Nederlandse taal maar ook in het Hongaars of het Engels. Staat er een facebook-groep niet bij? Stuur uw tip naar:

Nederlandse Ambassade in Hongarije             Wie woont waar in Hongarije            Boekendag Boedapest
Belgische Ambassade in Hongarije   Wonen en leven in Hongarije   Studentenvereniging Hongarije
Hungarian Business Network Nederland   Hongaars-Vlaamse club   KRE Boedapest Neerlandistiek
Nederlandse Vereniging in Hongarije   Stichting Kinderhulp Hongarije    ELTE Boedapest  Neerlandistiek 
Nederlanders en Belgen in Hongarije   Stichting Rex dierenwelzijn Hongarije    Universiteit Debrecen Neerlandistiek
Belgen in Hongarije    Marktplaats Hongarije   Hungária Club 1929
Hongarije Groep   De Hongaarse Taal   Wonen en reizen in Hongarije