Waarschuwing

Laden XML bestand mislukt

Comment not terminated

Nederlandse wijnjournalist geëerd in Hongarije

Paul Op ten BergDonderdag 18 juni 2009 - Tijdens de Pannonhalmi Pannon Bormustra 2009, een van de belangrijkste jaarlijks terugkerende wijnwedstrijden in Hongarije met een grotendeels buitenlandse jury, is begin juni voor het eerst in het bestaan van deze wedstrijd een prijs toegekend aan een buitenlands jurylid voor zijn inzet en werk om Hongaarse wijnen in het buitenland te promoten. Hoewel hij door omstandigheden dit jaar helaas niet aanwezig kon zijn, is deze allereerste prijs van Pannon Bormustra terecht aan de Nederlandse wijnjournalist Paul Op ten Berg toegekend!


Zoals geschreven op de website van Wines of Hungary: "Dit jaar wordt voor de eerste keer een prijs uitgereikt aan een persoon die met zijn werk bijdraagt aan de internationale bekendheid van Hongaarse wijnen tot ver in de toekomst. Daarom wordt dit jaar de prijs aan de Nederlandse wijnjournalist Paul Op ten Berg toegekend en ontvangt hij een smeedijzeren keldersleutel en honderd flessen uitstekende Hongaarse wijn", zo meldde een van de inititiatiefnemers van de prijs, de algemeen directeur van ITD Hungary, Rétvalvi György.

Gerelateerde artikelen

Facebookgroepen Hongarije Nederlandstalig

Hieronder ziet u een overzicht van verschillende facebookgroepen van Nederlanders, Belgen en Hongaren die met elkaar communiceren in de Nederlandse taal maar ook in het Hongaars of het Engels. Staat er een facebook-groep niet bij? Stuur uw tip naar:

Nederlandse Ambassade in Hongarije             Wie woont waar in Hongarije            Boekendag Boedapest
Belgische Ambassade in Hongarije   Wonen en leven in Hongarije   Studentenvereniging Hongarije
Hungarian Business Network Nederland   Hongaars-Vlaamse club   KRE Boedapest Neerlandistiek
Nederlandse Vereniging in Hongarije   Stichting Kinderhulp Hongarije    ELTE Boedapest  Neerlandistiek 
Nederlanders en Belgen in Hongarije   Stichting Rex dierenwelzijn Hongarije    Universiteit Debrecen Neerlandistiek
Belgen in Hongarije    Marktplaats Hongarije   Hungária Club 1929
Hongarije Groep   De Hongaarse Taal   Wonen en reizen in Hongarije