Sétatér Fesztivál Pécs tot 21 juni

setater fesztival pecsDinsdag 2 juni 2015 - Vanaf donderdag 4 tot en met 21 juni kun je in Pécs op het plein en de promenade voor de basiliek naar het Sétatér Fesztivál (Promenade Festival). In de eerste week loopt dit festival gelijk op met POSzT OFF, een cultureel festival met Hongaarstalige theatervoorstellingen, exposities en concerten op meerdere locaties in de stad en deels ook op en rond het Sétatér. Ook treden in de komende weken, als opwarmertje voor 'Europa Cantat Pécs' dat eind juli plaatsvindt, verschillende koren op. 

Dit festival draait ook om wijn - hoe kan het ook anders in Hongarije - dus op het Sétatér staan tientallen regionale wijnhuizen met hun stands. Die zijn de hele dag en avond open. De meeste concerten vinden in de avond plaats, die vangen tijdens POSzT veelal om 20.00 aan. Maar vanaf zaterdag 13 juni, als het cultureel programma van het Sétatér Fesztivál begint, zijn er twee concerten per avond.

Een website van Sétatér is er niet, maar op facebook events is er een programmaoverzicht te vinden. Het festival op het Sétatér is gratis toegankelijk, voor de voorstellingen en concerten tijdens POSzT op de andere locaties moeten kaartjes worden gekocht.

setaterfesztival


Gerelateerde artikelen

Facebookgroepen Hongarije Nederlandstalig

Hieronder ziet u een overzicht van verschillende facebookgroepen van Nederlanders, Belgen en Hongaren die met elkaar communiceren in de Nederlandse taal maar ook in het Hongaars of het Engels. Staat er een facebook-groep niet bij? Stuur uw tip naar:

Nederlandse Ambassade in Hongarije             Wie woont waar in Hongarije            Boekendag Boedapest
Belgische Ambassade in Hongarije   Wonen en leven in Hongarije   Studentenvereniging Hongarije
Hungarian Business Network Nederland   Hongaars-Vlaamse club   KRE Boedapest Neerlandistiek
Nederlandse Vereniging in Hongarije   Stichting Kinderhulp Hongarije    ELTE Boedapest  Neerlandistiek 
Nederlanders en Belgen in Hongarije   Stichting Rex dierenwelzijn Hongarije    Universiteit Debrecen Neerlandistiek
Belgen in Hongarije    Marktplaats Hongarije   Hungária Club 1929
Hongarije Groep   De Hongaarse Taal   Wonen en reizen in Hongarije