Waarschuwing

Laden XML bestand mislukt

Comment not terminated

EVD Spreekdagen Hongarije & Netwerkbijeenkomst

Maandag 22 maart 2010 - De EVD organiseert Spreekdagen voor de landen Hongarije, Slovenië, Oostenrijk, Tsjechië, Slowakije, Polen, Letland, Litouwen en Estland.

Mogelijkheden voor agribusiness, maar niet op een presenteerblaadje! Spreekdagen bieden u een goede gelegenheid om samen met de LNV bureau's in de regio te kijken naar uw mogelijkheden in Hongarije en de andere bovengenoemde landen.

Tijdens de spreekdagen kunt u in een persoonlijk gesprek met de LNV-raden, de heer J. Landstra (LNV-Bureau Boedapest), mevrouw E. van de Vrugt (LNV-bureau Praag) en de heer R. Tans (LNV-bureau Warschau) voor u relevante onderwerpen en ontwikkelingen bespreken met betrekking tot deze landen.

De spreekdagen worden gehouden op 12, 13 en 14 april 2010. Aanmelden kan alleen via de website: Internationaal Ondernemen.nl

Voor nadere informatie omtrent de organisatie van de spreekdagen kunt u contact opnemen met de heer J. Katers ( of telefoon +31 88 602 8157).

Aansluitend is er een Netwerkbijeenkomst  op 12 april 2010 bij de Kamer van Koophandel aan de Koningskade 30 in Den Haag.
Op deze netwerkbijeenkomst kunt u in een informele sfeer kennismaken met de Nederlandse ambassadevertegenwoordigers (Handelsattachés en LNV-raden) uit de genoemde landen maar ook met de buitenlandse handelsattachés in Den Haag. Voor meer informatie over de bijeenkomst kijk op: Nederlands Centrum voor Handelsbevordering.

Gerelateerde artikelen

Facebookgroepen Hongarije Nederlandstalig

Hieronder ziet u een overzicht van verschillende facebookgroepen van Nederlanders, Belgen en Hongaren die met elkaar communiceren in de Nederlandse taal maar ook in het Hongaars of het Engels. Staat er een facebook-groep niet bij? Stuur uw tip naar:

Nederlandse Ambassade in Hongarije             Wie woont waar in Hongarije            Boekendag Boedapest
Belgische Ambassade in Hongarije   Wonen en leven in Hongarije   Studentenvereniging Hongarije
Hungarian Business Network Nederland   Hongaars-Vlaamse club   KRE Boedapest Neerlandistiek
Nederlandse Vereniging in Hongarije   Stichting Kinderhulp Hongarije    ELTE Boedapest  Neerlandistiek 
Nederlanders en Belgen in Hongarije   Stichting Rex dierenwelzijn Hongarije    Universiteit Debrecen Neerlandistiek
Belgen in Hongarije    Marktplaats Hongarije   Hungária Club 1929
Hongarije Groep   De Hongaarse Taal   Wonen en reizen in Hongarije