Waarschuwing

Laden XML bestand mislukt

Comment not terminated

Vliegveld Boedapest wint vakprijs

budairport-aDinsdag 18 oktober 2011 - Terwijl vliegveld Schiphol begin oktober door Britse zakenmensen tot beste vliegveld van Europa werd benoemd, haalde nog geen week later een ander vliegveld een belangrijke award binnen. Het onlangs in Berlijn gehouden World Routes Development Forum kende de hoofdprijs toe aan Budapest Airport.

Budapest Airport doet het goed, steeds meer passagiers vertrekken en arriveren daar. Er wordt winst gedraaid en met de opening van de SkyCourt is het een overzichtelijk en aangenaam vliegveld geworden. Budapest Airport kreeg van de internationale vakbranche die op het Forum in Berlijn samenkwam de prijs toegekend onder meer voor de manier waarop het vliegveld wordt gerund, hoe de marketing wordt gedaan, de bewegwijzering is uitgevoerd, de nieuwe SkyCourt en de uitbreiding met vluchten naar nieuwe bestemmingen.

Tijdens het Routes Development Forum worden de Airport Marketing Awards uitgereikt aan de beste vliegvelden van Europa, Aziё, Amerika en Afrika. Het vliegveld van Athene en het Nederlandse Schiphol kwamen voor Europa op een gedeelde tweede plaats.

Gerelateerde artikelen

Facebookgroepen Hongarije Nederlandstalig

Hieronder ziet u een overzicht van verschillende facebookgroepen van Nederlanders, Belgen en Hongaren die met elkaar communiceren in de Nederlandse taal maar ook in het Hongaars of het Engels. Staat er een facebook-groep niet bij? Stuur uw tip naar:

Nederlandse Ambassade in Hongarije             Wie woont waar in Hongarije            Boekendag Boedapest
Belgische Ambassade in Hongarije   Wonen en leven in Hongarije   Studentenvereniging Hongarije
Hungarian Business Network Nederland   Hongaars-Vlaamse club   KRE Boedapest Neerlandistiek
Nederlandse Vereniging in Hongarije   Stichting Kinderhulp Hongarije    ELTE Boedapest  Neerlandistiek 
Nederlanders en Belgen in Hongarije   Stichting Rex dierenwelzijn Hongarije    Universiteit Debrecen Neerlandistiek
Belgen in Hongarije    Marktplaats Hongarije   Hungária Club 1929
Hongarije Groep   De Hongaarse Taal   Wonen en reizen in Hongarije