Waarschuwing

Laden XML bestand mislukt

Comment not terminated

Hongaarse week, De Busjop in Heythuyzen

AszuPohrok-aDonderdag 27 oktober 2011 - Advertentie - Lekkers Uit Hongarije organiseert samen met Restaurant De Busjop in Heythuysen een Hongaarse week. Een hele week lang kunt u genieten van de echte Hongaarse keuken en bijpassende Hongaarse wijnen.


Van 18 t/m 25 november kunt u dagelijks kiezen uit vijf verschillende lunchgerechten en 's avonds genieten van vijf voor-, hoofd- en nagerechten.

degenfeldSpeciaal voor deze week zullen wij de Hongaarse chef-kok van Kasteelhotel Degenfeld (4 sterren) invliegen om zo te zorgen voor de authentieke smaak van Hongarije. Hij zal ons iedere avond laten genieten van de typische en vooral heerlijke Hongaarse keuken. En uiteraard hebben wij speciaal voor ieder gerecht een bijpassende wijn uitgezocht. Laat u verrassen!

Op zondag 20 november organiseren wij 's middags een wijnproeverij waar u verschillende topwijnen uit Hongarije kunt proeven en uiteraard kunt u deze dag op perfecte wijze afsluiten met een heerlijk diner. Tijdens dit diner kunt u genieten van live muziek van het Béla Trio die de echte Hongaarse en zigeuner muziek ten gehore zal brengen. Voor slechts € 35,- per persoon kunt u deelnemen aan zowel de proeverij als het aansluitende drie-gangen diner.

Als afsluiting van de Hongaarse week zal op vrijdag 25 november een buffet worden gepresenteerd met wederom diverse typisch Hongaarse gerechten van hoog niveau.

Voor meer informatie over de Hongaarse week of om alvast een plaats te reserveren:

>>>> Lekkers uit Hongarije
>>>> E-mail:
>>>> Restaurant De Busjop
>>>> E-mail:Gerelateerde artikelen

Facebookgroepen Hongarije Nederlandstalig

Hieronder ziet u een overzicht van verschillende facebookgroepen van Nederlanders, Belgen en Hongaren die met elkaar communiceren in de Nederlandse taal maar ook in het Hongaars of het Engels. Staat er een facebook-groep niet bij? Stuur uw tip naar:

Nederlandse Ambassade in Hongarije             Wie woont waar in Hongarije            Boekendag Boedapest
Belgische Ambassade in Hongarije   Wonen en leven in Hongarije   Studentenvereniging Hongarije
Hungarian Business Network Nederland   Hongaars-Vlaamse club   KRE Boedapest Neerlandistiek
Nederlandse Vereniging in Hongarije   Stichting Kinderhulp Hongarije    ELTE Boedapest  Neerlandistiek 
Nederlanders en Belgen in Hongarije   Stichting Rex dierenwelzijn Hongarije    Universiteit Debrecen Neerlandistiek
Belgen in Hongarije    Marktplaats Hongarije   Hungária Club 1929
Hongarije Groep   De Hongaarse Taal   Wonen en reizen in Hongarije