HBN 10 jaar: Wijn & Spijs op 26 november in Amsterdam

tkarv klVrijdag 30 oktober 2015 - Ook dit jaar organiseert het Hungarian Business Network Nederland (HBN) weer een avond met mooie Hongaarse wijnen en lekker eten. En het HBN viert diezelfde avond ook nog eens haar tienjarig jubileum. Zin om op informele wijze te netwerken met Nederlandse en Hongaarse ondernemers die in beide landen actief zijn? Kom ook op 26 november naar het Novotel in Amsterdam!

U kunt die avond Hongaarse wijnen drinken van importeurs zoals Miranda Beems Wine Import, Wijnhuis Kastelein en Uw Wijn op Tafel, maar ook de wijnen proeven van de Nederlandse wijnmaakster Cisca Ansen die haar bedrijf Hegyem Hungarian Wine in Hongarije runt. En het Hongaarse eten wordt verzorgd door Intergrill, De Smaak van Hongarije, Magyar Bolt, Dolce Vita en Barbara Meyer Zu Altenschildesche met haar Mangalica-producten. Keuze genoeg dus! En omdat de feestmaand december al voor de deur staat, kun je er ook wijnen en delicatessen kopen.

Net als in voorgaande jaren, is het evenement open voor alle leden, vrienden en gasten van het Hungarian Business Network. Sponsors en donateurs kunnen deelnemen aan het evenement door gebruik te maken van hun lidmaatschapsvoordeel.

De Wijn & Spijs Avond vindt plaats op donderdag 26 november in het Novotel Amsterdam City aan de Europaboulevard in Amsterdam. Toegang niet-leden: voorverkoop via website €10,-, aan de deur met pin/card € 12,- en contant € 15,-. Voorverkoop en registreren kan via: Aanmelden Wine & Spice 2015

Programma:

> 17.30  Registratie
> 18.00  Opening door de voorzitter Anna Loránt
   Speech Hongaarse economisch attaché Nándor Zemniczky
> 18.30  Aanvang proeverij wijnen en gerechten
> 20.30  Sluiting

Gerelateerde artikelen

Facebookgroepen Hongarije Nederlandstalig

Hieronder ziet u een overzicht van verschillende facebookgroepen van Nederlanders, Belgen en Hongaren die met elkaar communiceren in de Nederlandse taal maar ook in het Hongaars of het Engels. Staat er een facebook-groep niet bij? Stuur uw tip naar:

Nederlandse Ambassade in Hongarije             Wie woont waar in Hongarije            Boekendag Boedapest
Belgische Ambassade in Hongarije   Wonen en leven in Hongarije   Studentenvereniging Hongarije
Hungarian Business Network Nederland   Hongaars-Vlaamse club   KRE Boedapest Neerlandistiek
Nederlandse Vereniging in Hongarije   Stichting Kinderhulp Hongarije    ELTE Boedapest  Neerlandistiek 
Nederlanders en Belgen in Hongarije   Stichting Rex dierenwelzijn Hongarije    Universiteit Debrecen Neerlandistiek
Belgen in Hongarije    Marktplaats Hongarije   Hungária Club 1929
Hongarije Groep   De Hongaarse Taal   Wonen en reizen in Hongarije