• Home
  • Overigen
  • Onderwijs

Boekendag Boedapest zoekt opslagruimte

boekenboxDonderdag 22 maart 2012 - In juli wordt er weer een Nederlandstalige Boekendag met boekenmarkt in Boedapest georganiseerd voor studenten en alumni Nederlands. Dit keer niet alleen voor Hongaarse studenten, maar ook voor studenten Nederlands uit andere landen in Centraal-Europa. Zij komen in juli naar Boedapest voor de 'Comenius Zomercursus' die aan de Károli Gáspár Egyetem wordt gehouden.

De Boekendag wordt georganiseerd door Hongarije Vandaag, de faculteit Neerlandistiek van de Károli Gáspár Egyetem en de Nederlandstalige Studentenvereniging in Hongarije. Op de boekenmarkt zijn tweedehands en nieuwe boeken te koop tegen zeer lage prijzen voor studenten en alumni Nederlands.

We zijn nu op zoek naar een opslagruimte in Boedapest voor de dozen met boeken. Op dit moment staan er al heel wat dozen op verschillende locaties in Nederland en Hongarije, maar we willen die graag bij elkaar in één ruimte opslaan. Wie heeft ruimte in de garage of, niet vochtige, kelder in Boedapest om ons te helpen bij de opslag van deze boeken?

Heeft u ruimte voor de boeken? Neem dan contact op met Krisztina Soós of Tom de Smet via e-mail. Ook voor andere vragen over de Boekendag kunt u bij ons terecht.

Meer over de Boekendag, data, het programma en de te houden workshops wordt eind mei bekend gemaakt.

>>>> Krisztina Soós -

>>>> Tom de Smet -

Gerelateerde artikelen

Facebookgroepen Hongarije Nederlandstalig

Hieronder ziet u een overzicht van verschillende facebookgroepen van Nederlanders, Belgen en Hongaren die met elkaar communiceren in de Nederlandse taal maar ook in het Hongaars of het Engels. Staat er een facebook-groep niet bij? Stuur uw tip naar:

Nederlandse Ambassade in Hongarije             Wie woont waar in Hongarije            Boekendag Boedapest
Belgische Ambassade in Hongarije   Wonen en leven in Hongarije   Studentenvereniging Hongarije
Hungarian Business Network Nederland   Hongaars-Vlaamse club   KRE Boedapest Neerlandistiek
Nederlandse Vereniging in Hongarije   Stichting Kinderhulp Hongarije    ELTE Boedapest  Neerlandistiek 
Nederlanders en Belgen in Hongarije   Stichting Rex dierenwelzijn Hongarije    Universiteit Debrecen Neerlandistiek
Belgen in Hongarije    Marktplaats Hongarije   Hung├íria Club 1929
Hongarije Groep   De Hongaarse Taal   Wonen en reizen in Hongarije