• Home
  • Overigen
  • Samenleving

Waarschuwing

Laden XML bestand mislukt

Comment not terminated

Women of the Year Award uitreiking Boedapest

pwa_logo_2Woensdag 9 juni 2010 - Op 14 juni aanstaande zal voor het eerst de 'Professional Woman of the Year Award' worden uitgereikt in Boedapest. Deze prijs is ingesteld door de 'Professional Womens's Association of Budapest' (PWA) en de uitreiking zal vanaf nu jaarlijks terugkeren. De winnares van deze prijs is een vrouw die werkt binnen een bedrijf dat in Hongarije is gevestigd, ze is professioneel, toegewijd en vanuit haar positie handelt zij met sociale verantwoordelijkheid. Ze dient daadwerkelijke prestaties te hebben neergezet en ze is actief betrokken in het gemeenschapswerk. Met het toekennen van deze prijs zullen haar werk en resultaten ten overstaande van professionele vrouwen van allerlei nationaliteiten in het zonnetje gezet worden en dienen als inspiratie.

De PWA werd in 2000 opgericht en heeft tot doel de professionaliteit van haar leden te bevorderen door scholing, ontwikkeling, stimulering, mentoring en coaching. De stuurgroep van deze non-profit organisatie die jaarlijks door de leden wordt gekozen, voert de planning en programmering uit. Daarnaast stimuleert ze de uitwisseling en het netwerken in professioneel verband van vrouwen van alle nationaliteiten die in Hongarije wonen. Meer dan tweehonderd vrouwen nemen actief deel aan het PWA netwerk. Meer dan veertien landen zijn vertegenwoordigd onder de deelnemers, wat diversiteit en verschillende waardevolle gezichtspunten oplevert. Zo heeft PWA In 2009/2010 in samenwerking met de Central European University Business School een mini MBA (managementopleiding Masters of Business Administration) opgezet. Thema's waren onder meer: onderhandelingsvaardigheden, de financiele crisis in de wereld, Gender/ emancipatie op de werkvloer en sociale verantwoordelijkheid van een bedrijf.

De winnares van de Woman of the Year Award wordt bekendgemaakt op het jaarlijkse gala-diner op 14 juni 2010 in het Kempinski Hotel Corvinus in Boedapest. Het Gala is toegankelijk voor zowel leden als voor andere belangstellenden. En bij hoge uitzondering zijn deze keer ook de heren welkom als begeleider!

Kosten: 6000 forint per persoon, inclusief coctail en dinerbuffet. Tijd: van 18.00 uur tot 20.30 uur,

Voor meer informatie over het evenement, hoe aan te melden of over lidmaatschap van PWA kunt u contact opnemen met: 

Gerelateerde artikelen

Facebookgroepen Hongarije Nederlandstalig

Hieronder ziet u een overzicht van verschillende facebookgroepen van Nederlanders, Belgen en Hongaren die met elkaar communiceren in de Nederlandse taal maar ook in het Hongaars of het Engels. Staat er een facebook-groep niet bij? Stuur uw tip naar:

Nederlandse Ambassade in Hongarije             Wie woont waar in Hongarije            Boekendag Boedapest
Belgische Ambassade in Hongarije   Wonen en leven in Hongarije   Studentenvereniging Hongarije
Hungarian Business Network Nederland   Hongaars-Vlaamse club   KRE Boedapest Neerlandistiek
Nederlandse Vereniging in Hongarije   Stichting Kinderhulp Hongarije    ELTE Boedapest  Neerlandistiek 
Nederlanders en Belgen in Hongarije   Stichting Rex dierenwelzijn Hongarije    Universiteit Debrecen Neerlandistiek
Belgen in Hongarije    Marktplaats Hongarije   Hungária Club 1929
Hongarije Groep   De Hongaarse Taal   Wonen en reizen in Hongarije