Ajax mogelijk interesse voor Gergely Rudolf

rudolf.jpgZaterdag 30 januari 2010 - De Hongaarse voetballer Gergely Rudolf, tienvoudig Hongaars international, is momenteel in gesprek met Ajax. Gergely is 24 jaar oud en Ajax ziet in hem een aanvulling op de niet sterk bezette vleugels in het team. Of er meer belangstelling is van Europese clubs voor deze jonge Hongaarse speler is niet bekend. Overigens zijn er voor Ajax intern zeker nog wat hobbels te nemen. Ajax heeft namelijk nogal wat spelers die op de vleugels kunnen spelen. We noemen Kennedy, Sulejmani, Emanuelson en de snelle Rommendahl en ook Zeegelaar en Aissati kunnen op die plaatsen uit de voeten.
De verwachting is dat Ajax van deze spelers er een aantal kwijt wil in verband met de hoge salariskosten in de exploitatie.

Rudolfs club Debreceni, ook de club van Dzsudzsák die het bij de concurrent PSV zo goed doet, heeft interesse om tot een verkoop over te gaan omdat zijn contract afloopt. Of Rudolf omgekeerd ook geïnteresseerd is in Ajax, is niet bekend. Volgens zijn zaakwaarnemer zou Rudolf niet meer dan € 750.000 hoeven kosten. Als hij net zo goed is als Balázs Dzsudzsák nu en als Ajax zelf enige spelers kan verkopen, is dat een goede investering. Dzsudzsák kostte PSV twee miljoen. Of Erwin Koeman hierover Ajax heeft getipt, is dus niet waarschijnlijk. Rudolf speelde eerder enige jaren voor AC Nancy.

>>>> PvK
>>>> Bron:  AD Sport

 

Gerelateerde artikelen

Facebookgroepen Hongarije Nederlandstalig

Hieronder ziet u een overzicht van verschillende facebookgroepen van Nederlanders, Belgen en Hongaren die met elkaar communiceren in de Nederlandse taal maar ook in het Hongaars of het Engels. Staat er een facebook-groep niet bij? Stuur uw tip naar:

Nederlandse Ambassade in Hongarije             Wie woont waar in Hongarije            Boekendag Boedapest
Belgische Ambassade in Hongarije   Wonen en leven in Hongarije   Studentenvereniging Hongarije
Hungarian Business Network Nederland   Hongaars-Vlaamse club   KRE Boedapest Neerlandistiek
Nederlandse Vereniging in Hongarije   Stichting Kinderhulp Hongarije    ELTE Boedapest  Neerlandistiek 
Nederlanders en Belgen in Hongarije   Stichting Rex dierenwelzijn Hongarije    Universiteit Debrecen Neerlandistiek
Belgen in Hongarije    Marktplaats Hongarije   Hungária Club 1929
Hongarije Groep   De Hongaarse Taal   Wonen en reizen in Hongarije