Waarschuwing

Laden XML bestand mislukt

Comment not terminated

Dzsudszák voor PSV, vanavond tegen Debreceni

DzsudzsaknyirlugosDonderdag 21 oktober 2010 - Vanavond om 19.00 uur wordt in het Ferenc Puskás Stadion in Boedapest de bijzondere voetbalwedstrijd tussen PSV Eindhoven en Debreceni VSC gespeeld. Een wedstrijd die voor de Hongaarse voetballer Balázs Dzsudszák wel heel speciaal is. Hij speelt sinds 2007 voor PSV maar is jarenlang voetballer geweest bij Debreceni.

Dzsudszák heeft er voor gezorgd dat 200 vrienden, familieleden en bekenden uit zijn geboortedorp de wedstrijd kunnen bijwonen. Zoals hij gisteravond op de persconferentie daarover zei: "Het is heel bijzonder voor iedereen. Voor mijn ouders, mijn vrienden en voor mij. Bij hen zal er het gevoel zijn dat één oog huilt en één oog lacht. Ik ben blij, maar vind het ook een beetje raar. Maar ik weet dat ik me moet concentreren op de wedstrijd en mijn gevoelens aan de kant moet zetten". 

Gisteren is de PSV-selectie samen met coach Fred Rutten in Boedapest aangekomen en is er later die dag een stadiontraining gedaan. Meer hierover op PSV.nl

Gerelateerde artikelen

Facebookgroepen Hongarije Nederlandstalig

Hieronder ziet u een overzicht van verschillende facebookgroepen van Nederlanders, Belgen en Hongaren die met elkaar communiceren in de Nederlandse taal maar ook in het Hongaars of het Engels. Staat er een facebook-groep niet bij? Stuur uw tip naar:

Nederlandse Ambassade in Hongarije             Wie woont waar in Hongarije            Boekendag Boedapest
Belgische Ambassade in Hongarije   Wonen en leven in Hongarije   Studentenvereniging Hongarije
Hungarian Business Network Nederland   Hongaars-Vlaamse club   KRE Boedapest Neerlandistiek
Nederlandse Vereniging in Hongarije   Stichting Kinderhulp Hongarije    ELTE Boedapest  Neerlandistiek 
Nederlanders en Belgen in Hongarije   Stichting Rex dierenwelzijn Hongarije    Universiteit Debrecen Neerlandistiek
Belgen in Hongarije    Marktplaats Hongarije   Hungária Club 1929
Hongarije Groep   De Hongaarse Taal   Wonen en reizen in Hongarije