Waarschuwing

Laden XML bestand mislukt

Comment not terminated

Houdt Oranje stand tegen Hongarije?

fpstadionDonderdag 24 maart 2011 - Het zal geen makkie worden voor Oranje om morgen in het Ferenc Puskás Stadion in Boedapest te spelen tegen Hongarije voor de EK-kwalificatie. Ondanks dat er veel Nederlanders bij de wedstrijd zullen zijn om het Nederlands elftal door de wedstrijd heen te juichen, lijkt Hongarije nu de beste kansen te hebben.

Bondscoach Bert van Marwijk heeft in de afgelopen week speler na speler weg moeten laten vallen omdat die vanwege blessures niet mee kunnen doen. Van Bommel, Stekelenburg, Robben en Huntelaar komen niet op het veld. Balázs Dzsudzsák van PSV, nu spelend voor Hongarije,zou wel eens de gevaarlijkste speler tegen Oranje kunnen worden, aldus Erwin Koeman. Hongarije krijgt nu de kans om de 6-1 overwinning van Oranje in het WK 2010 om te zetten in een zege op de Nederlanders. In welke taal er na de wedstrijd het hardst gezongen zal worden in de straten en kroegen van Boedapest dat weten we pas vrijdagavond. Komende dinsdag spelen de twee landen in de Amsterdam Arena, die is bijna uitverkocht.

Facebookgroepen Hongarije Nederlandstalig

Hieronder ziet u een overzicht van verschillende facebookgroepen van Nederlanders, Belgen en Hongaren die met elkaar communiceren in de Nederlandse taal maar ook in het Hongaars of het Engels. Staat er een facebook-groep niet bij? Stuur uw tip naar:

Nederlandse Ambassade in Hongarije             Wie woont waar in Hongarije            Boekendag Boedapest
Belgische Ambassade in Hongarije   Wonen en leven in Hongarije   Studentenvereniging Hongarije
Hungarian Business Network Nederland   Hongaars-Vlaamse club   KRE Boedapest Neerlandistiek
Nederlandse Vereniging in Hongarije   Stichting Kinderhulp Hongarije    ELTE Boedapest  Neerlandistiek 
Nederlanders en Belgen in Hongarije   Stichting Rex dierenwelzijn Hongarije    Universiteit Debrecen Neerlandistiek
Belgen in Hongarije    Marktplaats Hongarije   Hungária Club 1929
Hongarije Groep   De Hongaarse Taal   Wonen en reizen in Hongarije