Waarschuwing

Laden XML bestand mislukt

Comment not terminated

Magyoranje voetbaltoernooi 2013 op 25 mei

magyoranje-a-klWoensdag 8 mei 2013 - Vorig jaar tijdens het internationale voetbaltoernooi, dat georganiseerd werd door de Nederlandse voetbalclub Magyoranje, wonnen de Duitsers de 'Cup met de Grote Oren', maar welk team gaat er dit jaar mee aan de haal? Kom ook kijken op zaterdag 25 mei op de voetbalvelden van de Amerikaanse School in Nagykovácsi!

magyoranje-cupDe teams die gaan spelen voor de beker zijn: Zebegény, Telki, twee keer Mayoranje, een Frans, Grieks en Duits team en een gemengd bedrijventeam van De Lage Landen, Fritz en Mercedes Benz.

De wedstrijden beginnen om 09.00 uur, de finale vindt plaats om 16.00 uur. 

Er is natuurlijk ook vermaak met eten, drinken, muziek, kinderactiviteiten en er kan meegedaan worden aan badminton en doelschieten. 

Locatie: American International School of Budapest, Nagykovácsi út 12 in Nagykovácsi.

Magyoranje werd vier jaar geleden opgericht door Nederlanders die in Boedapest wonen en werken en het ledental staat nu op veertig man. Maar niet alleen Nederlanders zitten in de club, ook voor andere nationaliteiten staan de deuren open.

De trainingen worden verzorgd door Walter Groen, een professionele Nederlandse trainer. Hij werkt bij de Hongaarse voetbalclub Ferencvaros en is daarnaast eigenaar van Hofpro, een voetbalbedrijf waarmee hij onder meer voetbalclinics geeft en voetbalkampen voor jongeren verzorgt. De trainingen van Magyoranje vinden elke vrijdagavond om 19.15 uur plaats op de sportvelden van Vasas Sport aan de Paseréti út in Buda.

Zin om een keertje mee te spelen? Kom dan langs op de vrijdagavond en doe mee aan de training! Op de facebookpagina Magyoranje vindt je meer informatie.

Op 9 juni doet Magyoranje ook mee aan het HBN Voetbal Toernooi in Wassenaar. Binnenkort daarover meer informatie.

Facebookgroepen Hongarije Nederlandstalig

Hieronder ziet u een overzicht van verschillende facebookgroepen van Nederlanders, Belgen en Hongaren die met elkaar communiceren in de Nederlandse taal maar ook in het Hongaars of het Engels. Staat er een facebook-groep niet bij? Stuur uw tip naar:

Nederlandse Ambassade in Hongarije             Wie woont waar in Hongarije            Boekendag Boedapest
Belgische Ambassade in Hongarije   Wonen en leven in Hongarije   Studentenvereniging Hongarije
Hungarian Business Network Nederland   Hongaars-Vlaamse club   KRE Boedapest Neerlandistiek
Nederlandse Vereniging in Hongarije   Stichting Kinderhulp Hongarije    ELTE Boedapest  Neerlandistiek 
Nederlanders en Belgen in Hongarije   Stichting Rex dierenwelzijn Hongarije    Universiteit Debrecen Neerlandistiek
Belgen in Hongarije    Marktplaats Hongarije   Hungária Club 1929
Hongarije Groep   De Hongaarse Taal   Wonen en reizen in Hongarije