Waarschuwing

Laden XML bestand mislukt

Comment not terminated

Werkvakanties in het natuurgebied rond de rivier de Dráva

Drava klVrijdag 3 maart 2017 - Als je als natuurvriend graag de handen uit de mouwen steekt en zin hebt om mee te helpen om een van de mooiste natuurgebieden van Centraal-Europa in stand te houden en goed in kaart te brengen dan biedt de Hongaarse Drava Federation deze zomer leuke werkvakanties inclusief training en verblijf.

Drava 2013 04 30 t1De Drava Federation werd opgericht in 2003 en heeft als doel het enorme natuurgebied rond de rivier de Dráva langs de Zuid-Hongaarse grens te beschermen en te onderhouden, maar ook om de bewoners, vakantievierders, studenten en vrijwilligers direct bij deze natuur te betrekken. Er zijn verschillende Engelstalige projecten waaraan je mee kunt doen en naast het werk buiten in de natuur, halve dagen, kun je ook op excursie in de regio, gaan vogelspotten of kajakken of aan de vele andere programma's deelnemen. Kijk op Drava Federation voor meer informatie over de verschillende projecten. Er kan geboekt worden voor 1 of 2 weken. Onderdak, training, personenvervoer en maaltijden zijn inclusief.

Op de website van de Drava Federation kun je nog veel meer Engelstalige informatie vinden en voor vragen kun je direct contact opnemen met mevrouw Janka Bodorik. Zij spreekt en schrijft goed Engels.

> Web: Drava Federation Hungary

> Mail: .

> Tel: +36 30 603 5786

Drava23 Drava20 Drava 03
     
Drava Poster 2 in Hungary a

Gerelateerde artikelen

Facebookgroepen Hongarije Nederlandstalig

Hieronder ziet u een overzicht van verschillende facebookgroepen van Nederlanders, Belgen en Hongaren die met elkaar communiceren in de Nederlandse taal maar ook in het Hongaars of het Engels. Staat er een facebook-groep niet bij? Stuur uw tip naar:

Nederlandse Ambassade in Hongarije             Wie woont waar in Hongarije            Boekendag Boedapest
Belgische Ambassade in Hongarije   Wonen en leven in Hongarije   Studentenvereniging Hongarije
Hungarian Business Network Nederland   Hongaars-Vlaamse club   KRE Boedapest Neerlandistiek
Nederlandse Vereniging in Hongarije   Stichting Kinderhulp Hongarije    ELTE Boedapest  Neerlandistiek 
Nederlanders en Belgen in Hongarije   Stichting Rex dierenwelzijn Hongarije    Universiteit Debrecen Neerlandistiek
Belgen in Hongarije    Marktplaats Hongarije   Hungária Club 1929
Hongarije Groep   De Hongaarse Taal   Wonen en reizen in Hongarije