Bruisend het jaar rond
Woensdag 15 november 2006 - Al ruim honderd jaar drinken Hongaren champagne van eigen bodem. Dat komt door József Törley, die woonde en werkte in Reims, Frankrijk. Daar leerde hij de technieken. Aan het eind van de negentiende eeuw groeide Boedapest en vooral Budafok, een klein stadje dat er tegenaan ligt, door hem en andere producenten uit tot het centrum van de Hongaarse champagne. Nou ja, het mag natuurlijk geen champagne genoemd worden, die naam is beschermd. Maar 'pezsgõ' zo als het in Hongarije heet, van het werkwoord 'pezsegni' of 'pezsdülni' (bruisen, sprankelen) mag wel.

Dinsdag 5 september 2006 - "Het gaat je nooit lukken jongen. Op die plaats in de stad, met dat aanbod aan wijnen". Dat was de strekking van de boodschap die László Kocsis te horen kreeg toen hij het allereerste Lente Wijnfestival van Boedapest ging organiseren. Want de organisatoren van de grote wijnfestivals in Boedapest hadden er geen fidusie in. Maar László zette door. De opdracht om in samenwerking met het Hongaars Bureau voor toerisme en de plaatselijke horeca dit festival op te zetten was bij hem in goede handen.
Vrijdag 22 september 2006 - Vandaag zijn de poorten van het MKVM weer geopend. Niet meer in het oude pand in Boeda maar in Pest, naast de St. István Basiliek.
Dinsdag 30 juni 2006 -