Waarschuwing

Laden XML bestand mislukt

Comment not terminated

HungaroMania 2018, 25 februari in Leuven!

Logo hungaromaniaDonderdag 4 januari 2018 - Op zondag 25 februari vindt in het Vlaamse Leuven de tweede editie van HungaroMania plaats. Op deze dag staan de Hongaarse cultuur en taal centraal met lezingen over literatuur, poëzie, muziek, natuur, geschiedenis, gastronomie en nog veel meer. Ook is er natuurlijk live Hongaarse muziek, er kan gedanst worden en is er lekker Hongaars te eten en te drinken.

Deze keer wordt HungaroMania in het Heilig-Hartinstituut Heverlee, aan de rand van Leuven, gehouden en dat is goed met openbaar vervoer te bereiken. Kijk voor het volledige programma, onderdelen daarvan zijn soms in het Hongaars of in het Nederlands en zelfs ook in het Esperanto, op de website. Daarop kun je ook meer informatie vinden over de toegangsprijzen, tot 10 februari kaarten bestellen is goedkoper dan aan de deur, en kun je ook een foto-impressie van HungaroMania 2016 bekijken.

HungaroMania wordt georganiseerd door Csonta István, Hedwig Gerits en Siegfried Mertens, zij vertegenwoordigen het Collegium Hungaricum, de Hongaarse docenten en de Hongaarse studenten, en ze worden bijgestaan door een reeks verantwoordelijken aangevuld met heel veel plaatselijke medewerkers.
Samen vormen ze de werkgroep "HungaroMania", binnen de koepel van Esperanto 3000 vzw Leuven. Met de medewerking van de Stad Leuven en het Balassi Instituut te Brussel.

HungaroManiaBannergroot

 

Gerelateerde artikelen

Facebookgroepen Hongarije Nederlandstalig

Hieronder ziet u een overzicht van verschillende facebookgroepen van Nederlanders, Belgen en Hongaren die met elkaar communiceren in de Nederlandse taal maar ook in het Hongaars of het Engels. Staat er een facebook-groep niet bij? Stuur uw tip naar:

Nederlandse Ambassade in Hongarije             Wie woont waar in Hongarije            Boekendag Boedapest
Belgische Ambassade in Hongarije   Wonen en leven in Hongarije   Studentenvereniging Hongarije
Hungarian Business Network Nederland   Hongaars-Vlaamse club   KRE Boedapest Neerlandistiek
Nederlandse Vereniging in Hongarije   Stichting Kinderhulp Hongarije    ELTE Boedapest  Neerlandistiek 
Nederlanders en Belgen in Hongarije   Stichting Rex dierenwelzijn Hongarije    Universiteit Debrecen Neerlandistiek
Belgen in Hongarije    Marktplaats Hongarije   Hungária Club 1929
Hongarije Groep   De Hongaarse Taal   Wonen en reizen in Hongarije