Waarschuwing

Laden XML bestand mislukt

Comment not terminated

De Nederlandstalige Boekendag in Boedapest, 21 april 2018

BdagBoekstapelhand aVrijdag 16 maart 2018 - Ook dit voorjaar organiseren docenten en studenten van de Vakgroepen Neerlandistiek in Hongarije samen met Kelet Kávézó en Hongarije Vandaag weer een Nederlandstalige Boekendag in Boedapest. Op zaterdag 21 april staat de deur van Kelet Kávézó open voor iedereen die de Nederlandse taal spreekt, leert of dat wil gaan doen. Hongaars of niet Hongaars, jong of oud, iedereen die van boeken houdt is welkom!

Bdag poster 2018 Orange pinkOp deze Boekendag is er zoals vanouds weer een grote Tweedehands Boekenmarkt - met een flinke lading aan goede Nederlandse en Vlaamse titels én in het Nederlands vertaalde literatuur – maar je kunt ook komen luisteren naar en spreken met onze speciale gasten van dit jaar: de Vlaamse debuutschrijver Elise Wuyts (De Studente) en de Nederlandse debuutschrijver Emy Koopman (Oerewoet). Beide romans stonden in de short-list van de Bronzen Uil 2017.

De Boekendag wordt afgesloten met de pub quiz, dit jaar over `Beroemd in het Buitenland,` en dat alles terwijl de glazen gevuld worden en de hapjes van Kelet Kávézó rondgaan.

Aanvang Tweedehands Boekenmarkt 12.00 uur, aanvang programma 14.00 uur. De toegang is gratis.
Meer informatie over het programma en onze gasten volgt binnenkort op facebook Boekendag Boedapest en op Hongarije Vandaag.

Laat het ons weten als je komt, meld je aan bij het fb-evenement Boekendag Boedapest!

De Boekendag in Boedapest is een initiatief van docenten en studentenvrijwilligers van de Vakgroepen Neerlandistiek in Hongarije in samenwerking met Hongarije Vandaag. Deze Achtste Boekendag in Boedapest wordt mogelijk gemaakt door de Algemene Afvaardiging van de Vlaamse Regering in Hongarije, de Nederlandse Ambassade in Hongarije, de Károli Reformatus Egyetem, Kelet Kávézó és Galéria en Tulipán Gyermekkert Óvoda.

Contact:
Krisztina Soós,
Tom de Smet,

BDag Cover De Studente E Wuyts   Bdag Cover Orewoet E Koopman a
     
                                                                                      logobalknieuw2Facebookgroepen Hongarije Nederlandstalig

Hieronder ziet u een overzicht van verschillende facebookgroepen van Nederlanders, Belgen en Hongaren die met elkaar communiceren in de Nederlandse taal maar ook in het Hongaars of het Engels. Staat er een facebook-groep niet bij? Stuur uw tip naar:

Nederlandse Ambassade in Hongarije             Wie woont waar in Hongarije            Boekendag Boedapest
Belgische Ambassade in Hongarije   Wonen en leven in Hongarije   Studentenvereniging Hongarije
Hungarian Business Network Nederland   Hongaars-Vlaamse club   KRE Boedapest Neerlandistiek
Nederlandse Vereniging in Hongarije   Stichting Kinderhulp Hongarije    ELTE Boedapest  Neerlandistiek 
Nederlanders en Belgen in Hongarije   Stichting Rex dierenwelzijn Hongarije    Universiteit Debrecen Neerlandistiek
Belgen in Hongarije    Marktplaats Hongarije   Hungária Club 1929
Hongarije Groep   De Hongaarse Taal   Wonen en reizen in Hongarije