Waarschuwing

Laden XML bestand mislukt

Comment not terminated

Ook WK Judo in 2017 in Boedapest

Dinsdag 24 maart 2015 - Het wordt in 2017 een druk sportjaar in Boedapest want naast de toekenning van de World Aquatics Championships en de World Junior Swimming Championships zullen ook de Judo World Championships in de Hongaarse hoofdstad plaats gaan vinden. Maandag werden de contracten tussen de Hongaarse partijen en de Internationale Judofederatie ondertekend.

Het is de allereerste keer dat de WK Judo in Boedapest georganiseerd worden, in 2013 vonden er wel de Europese Kampioenschappen Judo plaats. In 2017 zal ook het jaarlijkse congres van de IJF in Boedapest gehouden worden. De voorzitter van de Hongaarse Judofederatie László Tóth vindt het zeer belangrijk dat deze kampioenschappen naar Hongarije komen omdat kinderen en jongeren judoka's van wereldklasse kunnen ontmoeten en daardoor geïnspireerd raken om deze sport te gaan beoefenen. 'Hopelijk zullen ze na tien tot vijftien jaar dan zelf op de tatami hun topniveau kunnen laten zien', aldus Tóth.

>>>> Bron: IJF

Facebookgroepen Hongarije Nederlandstalig

Hieronder ziet u een overzicht van verschillende facebookgroepen van Nederlanders, Belgen en Hongaren die met elkaar communiceren in de Nederlandse taal maar ook in het Hongaars of het Engels. Staat er een facebook-groep niet bij? Stuur uw tip naar:

Nederlandse Ambassade in Hongarije             Wie woont waar in Hongarije            Boekendag Boedapest
Belgische Ambassade in Hongarije   Wonen en leven in Hongarije   Studentenvereniging Hongarije
Hungarian Business Network Nederland   Hongaars-Vlaamse club   KRE Boedapest Neerlandistiek
Nederlandse Vereniging in Hongarije   Stichting Kinderhulp Hongarije    ELTE Boedapest  Neerlandistiek 
Nederlanders en Belgen in Hongarije   Stichting Rex dierenwelzijn Hongarije    Universiteit Debrecen Neerlandistiek
Belgen in Hongarije    Marktplaats Hongarije   Hungária Club 1929
Hongarije Groep   De Hongaarse Taal   Wonen en reizen in Hongarije