AO reeks, thema Hongarije

AO-abVrijdag 11 februari 2011 - Veel Nederlanders en Vlamingen kennen de boekjes van Actuele Onderwerpen, ook wel bekend onder de naam AO. Elke drie weken verschijnt een nieuwe uitgave en eind december 2010 verscheen er eentje met het thema 'Hongarije voorzitter van de Europese Unie'.

AO-bJournaliste Marianne Visser van Klaarwater geeft hierin een goede bondige impressie van Hongarije waarin zowel het voorzitterschap, de Hongaarse economie, cultuur, politiek, geschiedenis en ook de stad Pécs als culturele hoofdstad 2010 worden behandeld.
Voor een eerste kennismaking met het land is deze AO een goede handleiding, maar ook voor hen die meer over de achtergronden willen weten zonder heel diep in de boeken te hoeven duiken, is dit boekje in een lekker handzaam formaat een aanrader.

U kunt AO Hongarije voorzitter van de Europese Unie bestellen via Hongarije Vandaag.
Prijs: € 5,95 (exclusief verzendkosten)

 Bestel_hier

 

Actuele Onderwerpen (AO) is een periodieke uitgave ( 24 pagina's) met onderwerpen als cultuur, medische zaken, land- en volkenkunde, biografieën, actuele en sociaal-maatschappelijke onderwerpen. Externe auteurs schrijven voor deze uitgaven. Ze zijn verbonden aan universiteiten of gerenommeerde instituten of als journalist specialist op hun gebied. AO startte in 1936 als uitgave van de Stichting IVIO (Instituut voor Individuele Ontwikkeling.

Gerelateerde artikelen

Facebookgroepen Hongarije Nederlandstalig

Hieronder ziet u een overzicht van verschillende facebookgroepen van Nederlanders, Belgen en Hongaren die met elkaar communiceren in de Nederlandse taal maar ook in het Hongaars of het Engels. Staat er een facebook-groep niet bij? Stuur uw tip naar:

Nederlandse Ambassade in Hongarije             Wie woont waar in Hongarije            Boekendag Boedapest
Belgische Ambassade in Hongarije   Wonen en leven in Hongarije   Studentenvereniging Hongarije
Hungarian Business Network Nederland   Hongaars-Vlaamse club   KRE Boedapest Neerlandistiek
Nederlandse Vereniging in Hongarije   Stichting Kinderhulp Hongarije    ELTE Boedapest  Neerlandistiek 
Nederlanders en Belgen in Hongarije   Stichting Rex dierenwelzijn Hongarije    Universiteit Debrecen Neerlandistiek
Belgen in Hongarije    Marktplaats Hongarije   Hungária Club 1929
Hongarije Groep   De Hongaarse Taal   Wonen en reizen in Hongarije