Waarschuwing

Laden XML bestand mislukt

Comment not terminated

Last Minute reizen vanaf Ferihegy 2

airporthv.jpgDinsdag 2 februari 2010 - Vanaf mei dit jaar kunnen passagiers hunkerend naar avontuur, zon of ontspanning meteen op de luchthaven Ferihegy 2 bij de balie van Ultra Last Minute Trips een reis boeken en vier uur later al vertrekken. Dat is het gezamenlijke plan van Budapest Airport en verschillende touroperators van chartervluchten. Het plan is onlangs uitgestippeld op een vergadering van Budapest Airport en de touroperators.

De luchthaven van Boedapest is niet in staat om de luchthavenkosten te verlagen sinds charter-passagiers ook gebruik maken van dezelfde diensten als de passagiers van de lijnvluchten vanaf Ferihegy 2. De exploitant van de luchthaven stelde daarom voor om te onderzoeken of er tijdens daluren kortingen gegeven kunnen worden, zoals op parkeren, verschillende producten en op vakantieaanbiedingen voor de passagiers. Budapest Airport heeft gratis bedrijfsruimte aangeboden aan Ultra Last Minute kiosk waar vluchten die in de laatste 24 uur niet zijn verkocht tot vier uur voor vertrek tegen zeer lage tarieven kunnen worden aangeboden. Het personeel in de kiosk moet dan door de reisagentschappen betaald worden.

De basis van dit plan is al in andere vormen met succes op verschillende luchthavens in West-Europa operatief. Zo kunnen passagiers last-minute naar de zon reizen al maakt het ze niet uit of dat naar Griekenland of Egypte is.

Verder is tijdens het overleg ook afgesproken dat er tussen Budapest Airport en de touroperators veel meer uitwisseling komt van handelsinformatie, ontwikkelingen in marketing en dat ze via links naar elkaars websites gaan verwijzen.

 

>>>> Bron:  Budapest Airport

Gerelateerde artikelen

Facebookgroepen Hongarije Nederlandstalig

Hieronder ziet u een overzicht van verschillende facebookgroepen van Nederlanders, Belgen en Hongaren die met elkaar communiceren in de Nederlandse taal maar ook in het Hongaars of het Engels. Staat er een facebook-groep niet bij? Stuur uw tip naar:

Nederlandse Ambassade in Hongarije             Wie woont waar in Hongarije            Boekendag Boedapest
Belgische Ambassade in Hongarije   Wonen en leven in Hongarije   Studentenvereniging Hongarije
Hungarian Business Network Nederland   Hongaars-Vlaamse club   KRE Boedapest Neerlandistiek
Nederlandse Vereniging in Hongarije   Stichting Kinderhulp Hongarije    ELTE Boedapest  Neerlandistiek 
Nederlanders en Belgen in Hongarije   Stichting Rex dierenwelzijn Hongarije    Universiteit Debrecen Neerlandistiek
Belgen in Hongarije    Marktplaats Hongarije   Hungária Club 1929
Hongarije Groep   De Hongaarse Taal   Wonen en reizen in Hongarije