Waarschuwing

Laden XML bestand mislukt

Comment not terminated

Toerisme moet beter

Maandag 19 juli 2010 - In de komende tien jaar zal het aandeel in het nationaal inkomen dat vanuit het toerisme wordt verdiend moeten verdubbelen. Het aantal arbeidsplaatsen in deze branche zal moeten groeien tot zevenhonderdduizend en het concurrentievermogen van het toerisme moet worden hersteld. Dit zei Minister Matolcsy György, Minister van Nationale Economie, vorige week vrijdag tijdens een conferentie over de toekomst van het Hongaarse toerisme. Hij vertelde ook dat het toerisme geheel zou moeten worden ingebed in de gezondheidszorg.

Op de conferentie over de toekomst van het Hongaarse toerisme, georganiseerd door het staatssecretariaat voor ontwikkeling van de Economie, benadrukte de minister dat de tijd van massatoerisme voorbij is. Vanaf nu moet vooral de nadruk gelegd worden op kwaliteit. Volgens Matolcsy moet er nagedacht worden over een integraal plan. Het land is veel te veel uit elkaar gevallen als een mozaiek en dat geldt zeker voor de toeristische branche, aldus Matolcsy.

>>>> Bron: MTI

Gerelateerde artikelen

Facebookgroepen Hongarije Nederlandstalig

Hieronder ziet u een overzicht van verschillende facebookgroepen van Nederlanders, Belgen en Hongaren die met elkaar communiceren in de Nederlandse taal maar ook in het Hongaars of het Engels. Staat er een facebook-groep niet bij? Stuur uw tip naar:

Nederlandse Ambassade in Hongarije             Wie woont waar in Hongarije            Boekendag Boedapest
Belgische Ambassade in Hongarije   Wonen en leven in Hongarije   Studentenvereniging Hongarije
Hungarian Business Network Nederland   Hongaars-Vlaamse club   KRE Boedapest Neerlandistiek
Nederlandse Vereniging in Hongarije   Stichting Kinderhulp Hongarije    ELTE Boedapest  Neerlandistiek 
Nederlanders en Belgen in Hongarije   Stichting Rex dierenwelzijn Hongarije    Universiteit Debrecen Neerlandistiek
Belgen in Hongarije    Marktplaats Hongarije   Hungária Club 1929
Hongarije Groep   De Hongaarse Taal   Wonen en reizen in Hongarije