Waarschuwing

Laden XML bestand mislukt

Comment not terminated

Toeristische kaart Hongarije met fiets- en wandelroutes

routekaartHMWoensdag 26 februari 2014 - Onlangs kwam bij Uitgeverij Hongarije Magazine een nieuwe toeristische kaart uit met verschillende fiets- en wandelroutes in Hongarije en extra Nederlandstalige informatie. Met de Habsburg-fietsroute, en de buiten Hongarije onbekende Landelijke Blauwe wandelroute is deze kaart een mooie aanvulling op het al bestaande aanbod.

Fietsroute Kosice-Sárospatak paars en de Blauwe route blauwwitDe Landelijke Blauwe wandelroute is perfect voor fanatieke wandelaars. Deze route voert namelijk dwars door heuvel- en berggebieden vanaf de Alpen aan de Oostenrijks-Hongaarse grens tot aan het Zemplén gebergte in het noordoosten. De nieuwe Habsburg-fietsroute laat u vanuit Oostenrijk via de Donau-route naar Zuid-Hongarije trekken, door het wijngebied Villány-Siklós, langs de rivieren de Dráva en de Mura en door een stukje Slovenië om uiteindelijk weer uit te komen op de Donau-route nabij de stad Linz.

Op deze nieuwe routekaart is ook informatie te vinden over vakantieverblijven, andere aanbevolen fiets-en wandelroutes en een mini-cursus Hongaars.

Op 1 en 2 maart is de kaart gratis te verkrijgen bij Edwin van Schie in de Hongaarse stand op de Fiets-en Wandelbeurs in de Rai in Amsterdam. Maar voor wie daar niet meer heen kan, op 15 maart kan die ook op Hongarije Plaza in Harderwijk worden afgehaald. Als u de kaart wilt bestellen, dan worden portokosten gerekend. Contact: Edwin van Schie, Hongarije Magazine & Hongaarse School:

>>>> pdfHabsburgroute - Een rondje op de fiets door de oude Dubbelmonarchie
>>>> Bekijk hier het aanbod aan toeristische regiokaarten Hongarije 

Habsburg-fietsroute - deel Mohács-Sellye paars  verbinding Donauroute en Murradweg

Gerelateerde artikelen

Facebookgroepen Hongarije Nederlandstalig

Hieronder ziet u een overzicht van verschillende facebookgroepen van Nederlanders, Belgen en Hongaren die met elkaar communiceren in de Nederlandse taal maar ook in het Hongaars of het Engels. Staat er een facebook-groep niet bij? Stuur uw tip naar:

Nederlandse Ambassade in Hongarije             Wie woont waar in Hongarije            Boekendag Boedapest
Belgische Ambassade in Hongarije   Wonen en leven in Hongarije   Studentenvereniging Hongarije
Hungarian Business Network Nederland   Hongaars-Vlaamse club   KRE Boedapest Neerlandistiek
Nederlandse Vereniging in Hongarije   Stichting Kinderhulp Hongarije    ELTE Boedapest  Neerlandistiek 
Nederlanders en Belgen in Hongarije   Stichting Rex dierenwelzijn Hongarije    Universiteit Debrecen Neerlandistiek
Belgen in Hongarije    Marktplaats Hongarije   Hungária Club 1929
Hongarije Groep   De Hongaarse Taal   Wonen en reizen in Hongarije