Waarschuwing

Laden XML bestand mislukt

Comment not terminated

Mecsek Magazine winter 2015

HOLDVI 1 a klVrijdag 11 december 2015 - In het begin deze maand verschenen Nederlandstalige Mecsek Magazine wordt al een mooi voorproefje gegeven van Hongarije Plaza 2016 dat volgend jaar op 12 maart in Zoetermeer gaat plaatsvinden. Op die dag zal ook de Hongaarse band Holdviola voor de eerste keer komen optreden in Nederland. En dit jaar bracht de redactie van Mecsek ook een eigen kalender voor 2016 uit met mooie foto’s uit de regio.

MecsMag Kalender 2016 voorkant 1Verder lees je in dit magazine onder meer artikelen over de Nederlandse Jos van Ruitenbeek en zijn ’Weerstation Hongarije Pécs’, het Europees erfrecht en wat dat betekent voor Nederlanders en Belgen in Hongarije, het ’emaille echtpaar’ in Hosszúhetény, het Sinter-Kerstfeest in Szentkatalin, de pottenbakker in Óbánya, de kerstmarkt in Boedapest en er is een recept voor een Hongaarse hazelnootvlaai.

Wil je ook het Nederlandstalige Mecsek Magazine ontvangen? Wordt dan gratis abonnee en stuur een e-mail naar Cees Verharen: Je ontvangt het tijdschrift in PDF rechtstreeks in je mailbox. Ook voor het bestellen van de kalender kun je met hem contact opnemen. Of kijk op de facebookpagina en laat daar een berichtje achter.

Gelieve niet via onderstaande reactiemogelijkheid je aanvraag te versturen, maar enkel via het bovenstaande mailadres.

MecsMag winter15 inhoud

Holdviola op youtube:
 Facebookgroepen Hongarije Nederlandstalig

Hieronder ziet u een overzicht van verschillende facebookgroepen van Nederlanders, Belgen en Hongaren die met elkaar communiceren in de Nederlandse taal maar ook in het Hongaars of het Engels. Staat er een facebook-groep niet bij? Stuur uw tip naar:

Nederlandse Ambassade in Hongarije             Wie woont waar in Hongarije            Boekendag Boedapest
Belgische Ambassade in Hongarije   Wonen en leven in Hongarije   Studentenvereniging Hongarije
Hungarian Business Network Nederland   Hongaars-Vlaamse club   KRE Boedapest Neerlandistiek
Nederlandse Vereniging in Hongarije   Stichting Kinderhulp Hongarije    ELTE Boedapest  Neerlandistiek 
Nederlanders en Belgen in Hongarije   Stichting Rex dierenwelzijn Hongarije    Universiteit Debrecen Neerlandistiek
Belgen in Hongarije    Marktplaats Hongarije   Hungária Club 1929
Hongarije Groep   De Hongaarse Taal   Wonen en reizen in Hongarije