• Home
  • Overigen
  • Samenleving

Waarschuwing

Laden XML bestand mislukt

Comment not terminated

Mecsek Magazine, het winternummer is verschenen!

mecsekwijnvatZaterdag 3 december 2016 - Het net verschenen winternummer van Mecsek Magazine zit weer vol met leuke en interessante artikelen over wonen, werken en vakantie vieren in Zuidwest-Hongarije. Zo lees je van alles over de Hongaarse zorgverzekeringen, over de de wijnen van Szabó Pince, de inzet van Stichting Vakaró om Roma-kinderen en jongeren te helpen bij hun ontwikkeling en het werk van textielkunstenaar Angéla Thiesz.

EDY8992a aVerder vindt je in dit nummer ook de concertagenda van de Nadara Gipsy Wedding Band in Nederland en België, een kijkje in de Sint-Maartenviering in Nagypall, de aankondiging van Hongarije Plaza 2018, een verslag over de pop-up bijeenkomst in november van de Nederlandse ambassade in Pécs en nog veel meer.

Wil je ook het Nederlandstalige Mecsek Magazine ontvangen? Wordt dan gratis abonnee en stuur een e-mail naar Cees Verharen: Je ontvangt het tijdschrift in PDF dan rechtstreeks in je mailbox. Ook voor het bestellen van de net uitgekomen serie ansichtkaarten kun je met hem contact opnemen. Of kijk op de facebookpagina en laat daar een berichtje achter.

mecsekansicht

Facebookgroepen Hongarije Nederlandstalig

Hieronder ziet u een overzicht van verschillende facebookgroepen van Nederlanders, Belgen en Hongaren die met elkaar communiceren in de Nederlandse taal maar ook in het Hongaars of het Engels. Staat er een facebook-groep niet bij? Stuur uw tip naar:

Nederlandse Ambassade in Hongarije             Wie woont waar in Hongarije            Boekendag Boedapest
Belgische Ambassade in Hongarije   Wonen en leven in Hongarije   Studentenvereniging Hongarije
Hungarian Business Network Nederland   Hongaars-Vlaamse club   KRE Boedapest Neerlandistiek
Nederlandse Vereniging in Hongarije   Stichting Kinderhulp Hongarije    ELTE Boedapest  Neerlandistiek 
Nederlanders en Belgen in Hongarije   Stichting Rex dierenwelzijn Hongarije    Universiteit Debrecen Neerlandistiek
Belgen in Hongarije    Marktplaats Hongarije   Hung├íria Club 1929
Hongarije Groep   De Hongaarse Taal   Wonen en reizen in Hongarije