• Home
  • Overigen
  • Samenleving

Waarschuwing

Laden XML bestand mislukt

Comment not terminated

Mecsek Magazine, een boordevol herfstnummer!

DSCF1561-klWoensdag 3 september 2014 - In plaats van een gewone moestuin kun je ook een eigen voedselbos aanleggen als je over een stukje land beschikt. In het kersverse herfstnummer van Mecsek Magazine vertellen Marco en Maria de Wit uit Abaliget hoe dat te realiseren. Verder zijn in dit herfstnummer onder meer artikelen over de bijenhouderij van István Havasi in Szalatnak, een verslag van het gesprek met de in Nederland wonende, maar in Hongarije geboren 84-jarige heer Jaszmann, tips voor het tuinieren in Hongarije en een recept voor Székely gulyás uit het oude kookboekje 'In de Hongaarse lekkerbek' te lezen.

DSCF5062-aWilt u ook gratis abonnee worden van het Nederlandstalige Mecsek Magazine en meer te weten komen over de regio rond de Mecsek en de Nederlandstaligen die daar wonen? Stuur een e-mail naar de Cees Verharen, en u ontvangt het tijdschrift in PDF per mail.   

Gelieve niet via onderstaande reactiemogelijkheid uw aanvraag te versturen, maar enkel via het bovenstaande mailadres10629777 634353053329615 8843580144006391889 n  

Facebookgroepen Hongarije Nederlandstalig

Hieronder ziet u een overzicht van verschillende facebookgroepen van Nederlanders, Belgen en Hongaren die met elkaar communiceren in de Nederlandse taal maar ook in het Hongaars of het Engels. Staat er een facebook-groep niet bij? Stuur uw tip naar:

Nederlandse Ambassade in Hongarije             Wie woont waar in Hongarije            Boekendag Boedapest
Belgische Ambassade in Hongarije   Wonen en leven in Hongarije   Studentenvereniging Hongarije
Hungarian Business Network Nederland   Hongaars-Vlaamse club   KRE Boedapest Neerlandistiek
Nederlandse Vereniging in Hongarije   Stichting Kinderhulp Hongarije    ELTE Boedapest  Neerlandistiek 
Nederlanders en Belgen in Hongarije   Stichting Rex dierenwelzijn Hongarije    Universiteit Debrecen Neerlandistiek
Belgen in Hongarije    Marktplaats Hongarije   Hungária Club 1929
Hongarije Groep   De Hongaarse Taal   Wonen en reizen in Hongarije