• Home
  • Overigen
  • Samenleving

Waarschuwing

Laden XML bestand mislukt

Comment not terminated

Meer weten over Hongarije? Kom naar Hongarije Plaza op 12 maart!

HplazaLogo2016 aWoensdag 2 maart 2016 - Met de optredens van Holdviola, het Hongaars Koor Amsterdam, de zanger Janesz en tientallen kramen op de Hongaarse Markt kan het komende Hongarije Plaza in Zoetermeer op zaterdag 12 maart eigenlijk al niet meer stuk. Maar er zijn op deze dag ook heel veel leuke en interessante workshops en presentaties bij te wonen, in het Nederlandstalige Mecsek Magazine is het programma al te bekijken.

Naast aandacht voor Hongarije Plaza valt er in Mecsek Magazine natuurlijk ook weer over andere onderwerpen te lezen zoals dit keer over emigratie naar Hongarije, stadswandelingen in Pécs, het bouwen van buitenovens en het hondenras de 'kuvasz', een van de mooiste herdershonden van Hongarije.

Dit voorjaar is Mecsek Magazine, dat vier keer per jaar in pdf naar de abonnees verstuurd wordt, ook in gedrukte vorm te verkrijgen. Op Hongarije Plaza wordt die aan de bezoekers uitgedeeld. Als je nog geen abonnee bent en het workshopprogramma in Mecsek Magazine in pfd toch al wilt bekijken, stuur dan een e-mail naar:  Je ontvangt het tijdschrift dan in je mailbox. 

Hoe dan ook, als je meer wilt weten over Hongarije, interesse hebt in de cultuur, muziek, dans, het eten en de wijnen, of omdat je er misschien zelfs wel wilt gaan wonen of werken, kom dan zeker naar Hongarije Plaza. Het wordt een prachtdag! Bekijk ook de facebookpagina en de website voor meer informatie over Hongarije Plaza, de aanwezige stands en de komende aanvullingen op het workshopprogramma.

>>>> Hongarije Plaza vindt plaats op zaterdag 12 maart in De Uitkijk, Wattstraat 64 te Zoetermeer.
>>>> Deuren open van 10.00 tot 18.00 uur. Toegang: € 5,- Kinderen t/m 12 jaar gratis.

MMvoorjaar2016
Mecsek Magazine is ook te volgen op facebook en op de website
 

Facebookgroepen Hongarije Nederlandstalig

Hieronder ziet u een overzicht van verschillende facebookgroepen van Nederlanders, Belgen en Hongaren die met elkaar communiceren in de Nederlandse taal maar ook in het Hongaars of het Engels. Staat er een facebook-groep niet bij? Stuur uw tip naar:

Nederlandse Ambassade in Hongarije             Wie woont waar in Hongarije            Boekendag Boedapest
Belgische Ambassade in Hongarije   Wonen en leven in Hongarije   Studentenvereniging Hongarije
Hungarian Business Network Nederland   Hongaars-Vlaamse club   KRE Boedapest Neerlandistiek
Nederlandse Vereniging in Hongarije   Stichting Kinderhulp Hongarije    ELTE Boedapest  Neerlandistiek 
Nederlanders en Belgen in Hongarije   Stichting Rex dierenwelzijn Hongarije    Universiteit Debrecen Neerlandistiek
Belgen in Hongarije    Marktplaats Hongarije   Hungária Club 1929
Hongarije Groep   De Hongaarse Taal   Wonen en reizen in Hongarije