• Home
  • Overigen
  • Samenleving

Waarschuwing

Laden XML bestand mislukt

Comment not terminated

Hongarije Plaza, kom ook op 12 maart!

logo Hongarije Plaza 2016 klDonderdag 21 januari 2016 - In Zoetermeer vindt op 12 maart Hongarije Plaza 2016 plaats, hét evenement in Nederland waarop iedereen die een band heeft met Hongarije, of juist kennis wil maken met Hongarije als vakantieland, samenkomt. Deze dag belooft net als twee jaar geleden, weer een superdag te worden! Naast het genieten van de muziek, dans, wijn en lekker eten kun je bij de tientallen verschillende kramen op de markt ook terecht voor informatie over Hongarije en zijn er vele workshops en presentaties bij te wonen. Er is nog plaats voor standhouders, dus wil je je bedrijf promoten of een goed doel of een ander initiatief onder de aandacht brengen, neem dan contact op met de organisatie en huur een kraam!

banner HP16 alg infoGezien het succes van de vorige keer in Harderwijk in 2014, met ruim 1500 bezoekers, gaat de organisatie ervan uit dat er tussen de 1500 en 2000 bezoekers zullen komen op 12 maart. De Infomarkt biedt ruimte aan 50 verschillende standhouders en er kan gekozen worden uit vier verschillende opties. Van alle stands wordt verwacht dat ze een link hebben met Hongarije. De prijzen van de stands variëren van € 55 tot € 95 inclusief BTW. Voor goede doelen organisaties met een ANBI verklaring bestaat de mogelijkheid om een stand te huren voor € 27,50. Wil je uitgebreide informatie over Hongarije Plaza en het huren van een kraam? Neem contact op met Cees Verharen via e-mail:

Kijk ook op facebook Hongarije Plaza, daar is te zien welke bedrijven en organisaties op 12 maart al aanwezig zijn. Hongarije Plaza wordt gehouden in De Uitkijk, Wattstraat 64 in Zoetermeer. Openingstijd: 10.00 tot 18.00 uur.


De Hongaarse band Holdviola geeft een concert op Hongarije Plaza
huplazaHoldviola

Facebookgroepen Hongarije Nederlandstalig

Hieronder ziet u een overzicht van verschillende facebookgroepen van Nederlanders, Belgen en Hongaren die met elkaar communiceren in de Nederlandse taal maar ook in het Hongaars of het Engels. Staat er een facebook-groep niet bij? Stuur uw tip naar:

Nederlandse Ambassade in Hongarije             Wie woont waar in Hongarije            Boekendag Boedapest
Belgische Ambassade in Hongarije   Wonen en leven in Hongarije   Studentenvereniging Hongarije
Hungarian Business Network Nederland   Hongaars-Vlaamse club   KRE Boedapest Neerlandistiek
Nederlandse Vereniging in Hongarije   Stichting Kinderhulp Hongarije    ELTE Boedapest  Neerlandistiek 
Nederlanders en Belgen in Hongarije   Stichting Rex dierenwelzijn Hongarije    Universiteit Debrecen Neerlandistiek
Belgen in Hongarije    Marktplaats Hongarije   Hungária Club 1929
Hongarije Groep   De Hongaarse Taal   Wonen en reizen in Hongarije