• Home
  • Overigen
  • Samenleving

Waarschuwing

Laden XML bestand mislukt

Comment not terminated

Hongarije Plaza 2014 in Harderwijk

huplazalogoVrijdag 13 december 2013 - Het duurde even voordat alles rond was, maar... it giet oan! Op dezelfde dag dat volgend jaar in Hongarije de revolutie van 1848-49 herdacht en gevierd wordt, gaan in Nederland de deuren open voor hét Hongaarse evenement van het jaar. Hongarije Plaza 2014 vindt plaats in Harderwijk op 15 maart, een bijzondere dag voor Hongarije en nu dus ook voor Nederland.

Het wordt een uniek gezamenlijk evenement. Zo pakt de Hongaarse Ambassade deze gelegenheid aan om juist daar de nationale feestdag 15 maart te vieren. En de gemeente Harderwijk, de Stichting Federatie van Hongaren in Nederland, het Hungarian Business Network en Hongarije Vandaag nemen ook deel aan de organisatie. De locatie waar alles plaats gaat vinden is het conferentiecentrum Bouw & Infra Park te Harderwijk.

Muziek, eten en drinken, workshops, presentaties en natuurlijk een grote infomarkt behoren allemaal tot het programma. Klein of groot, voor alle bedrijven en organisaties die banden hebben met Hongarije maar ook voor kunstenaars en persoonlijke initiatieven is het mogelijk een stand, kraam of zelfs een expositieruimte te huren. Er zijn vijf verschillende opties. Van een kleine tafel tot een grote kraam lopen de prijzen voor een hele dag van 35 tot 145 euro inclusief BTW. Een groot deel van de beschikbare plaatsen is al gereserveerd, de uiterlijke inschrijftermijn is 31 januari 2014.

Wil je meer weten over alle mogelijkheden en het inschrijfformulier ontvangen? Neem contact op met de Vereniging Hongarije Plaza i.o.

>>>> E-mail Cees Verharen: .

En als je mee wilt werken, vrijwillige hand-en-spandiensten wilt verrichten of ideeën wilt delen met de organisatie,dan kun je uiteraard ook mailen naar Cees.

>>>> Website: Hongarije Plaza
>>>> Volg Hongarije Plaza 2014 ook op facebook

>>>> Redactie HV

Facebookgroepen Hongarije Nederlandstalig

Hieronder ziet u een overzicht van verschillende facebookgroepen van Nederlanders, Belgen en Hongaren die met elkaar communiceren in de Nederlandse taal maar ook in het Hongaars of het Engels. Staat er een facebook-groep niet bij? Stuur uw tip naar:

Nederlandse Ambassade in Hongarije             Wie woont waar in Hongarije            Boekendag Boedapest
Belgische Ambassade in Hongarije   Wonen en leven in Hongarije   Studentenvereniging Hongarije
Hungarian Business Network Nederland   Hongaars-Vlaamse club   KRE Boedapest Neerlandistiek
Nederlandse Vereniging in Hongarije   Stichting Kinderhulp Hongarije    ELTE Boedapest  Neerlandistiek 
Nederlanders en Belgen in Hongarije   Stichting Rex dierenwelzijn Hongarije    Universiteit Debrecen Neerlandistiek
Belgen in Hongarije    Marktplaats Hongarije   Hungária Club 1929
Hongarije Groep   De Hongaarse Taal   Wonen en reizen in Hongarije