• Home
  • Overigen
  • Samenleving

Waarschuwing

Laden XML bestand mislukt

Comment not terminated

Dementor Club zoekt spullen voor dierenopvang in Hongarije

DemNl3 a klWoensdag 6 april 2016 - Het is alweer een jaar geleden dat een paar enthousiaste dierenliefhebbers Dementor Club Nederland (DCN) hebben opgericht. DCN verzamelt bruikbare spullen voor de verzorging van honden en katten in opvangcentra in Hongarije. Inmiddels zijn er verspreid over Nederland veel mensen die ons hierbij helpen. De verzamelde goederen worden naar onze vrienden van de Deményista Mentor Klub Hongarije gebracht. Deze Hongaarse club zorgt ervoor dat de goederen evenredig verdeeld worden en elke maand naar een ander opvangcentrum voor honden en katten in Hongarije worden gebracht. Met uw hulp kunnen wij nóg meer doen voor de opvang van dieren in Hongarije, die zoals u misschien wel weet, geen enkele ondersteuning of subsidie van de overheid krijgt.


Draagt u de dieren ook een warm hart toe? Lijkt het u leuk om ook een handje te helpen? Dat kan op verschillende manieren:

DemNL2· U kunt onze facebookpagina bezoeken en laten weten dat u ons leuk vindt, zodat wij meer bekendheid krijgen en daardoor meer voor de dieren kunnen betekenen. Op onze facebookpagina houden we onze volgers op de hoogte. Zo kunt u er bijvoorbeeld zien voor welk opvangcentrum er op dit moment verzameld wordt. U ziet er foto's van gedoneerde goederen en van transporten. Ook worden hier bijzondere acties aangekondigd. FB Dementor Club Nederland 

· U kunt onze website bezoeken en een geldbedrag doneren. Dat geld wordt gebruikt om voor het opvangcentrum van de maand bijzondere kosten te helpen dekken. Denk hierbij aan dierenarts, huisvesting, of speciale middelen die nodig zijn. Kijk om te doneren op onze website onder het kopje `doneren`. Website Dementor Club Nederland 

· U kunt lid worden en iets te koop aan bieden op onze veilingsite, waarvan de opbrengst geheel ten goede komt aan DCN en gebruikt wordt als eerder beschreven. FB Veiling tbv Dierenopvang Hongarije

· U kunt goederen doneren, zoals oude handdoeken, dekens, dekbedden, linnengoed, kindermatrasjes, manden, benches, kussens (ook sier- en tuinstoelkussens), borstels, speeltjes, krabpalen, kattenbakken, reismanden, riemen, halsbanden, tuigjes, verbandmiddelen, anti vlooien- en tekenmiddelen. Op onze website vindt u onder het kopje `contact` ruimte om contact met ons op te nemen, wanneer u goederen beschikbaar wilt stellen.

· U kunt als u liever direct aan Deményista Mentor Klub Hongarije doneert, bij ons daarvoor de benodigde gegevens opvragen.

Voor meer informatie en vragen, kunt u ook altijd contact met ons opnemen.

Namens de DCN hartelijk dank!

DemNL1
 


Facebookgroepen Hongarije Nederlandstalig

Hieronder ziet u een overzicht van verschillende facebookgroepen van Nederlanders, Belgen en Hongaren die met elkaar communiceren in de Nederlandse taal maar ook in het Hongaars of het Engels. Staat er een facebook-groep niet bij? Stuur uw tip naar:

Nederlandse Ambassade in Hongarije             Wie woont waar in Hongarije            Boekendag Boedapest
Belgische Ambassade in Hongarije   Wonen en leven in Hongarije   Studentenvereniging Hongarije
Hungarian Business Network Nederland   Hongaars-Vlaamse club   KRE Boedapest Neerlandistiek
Nederlandse Vereniging in Hongarije   Stichting Kinderhulp Hongarije    ELTE Boedapest  Neerlandistiek 
Nederlanders en Belgen in Hongarije   Stichting Rex dierenwelzijn Hongarije    Universiteit Debrecen Neerlandistiek
Belgen in Hongarije    Marktplaats Hongarije   Hungária Club 1929
Hongarije Groep   De Hongaarse Taal   Wonen en reizen in Hongarije