Waarschuwing

Laden XML bestand mislukt

Comment not terminated

Koeman weg uit Hongarije

koeman1Vrijdag 23 juli 2010 - Vanaf vandaag is Erwin Koeman niet langer meer de bondscoach van Hongarije. Na een koerswijziging binnen de Hongaarse voetbalbond wordt het contract van de Nederlander ontbonden. Enkele maanden geleden werd Tibor Nyilasi aangesteld als technisch directeur van de Hongaarse voetbalbond (MLSZ). Onder leiding van de nieuwe voorzitter Sándor Csányi werd door hem het beleid omgegooid. Een van de zaken waarover hij sprak was dat er een Hongaarse bondstrainer zou moeten komen.

Zoals het er naar uitziet wordt dat Sándor Egervári. De Oud-Feyenoorder Antal Róth gaat het elftal onder 21 jaar leiden. Het contract van Koeman is trouwens nog niet afgelopen, voor het komende half jaar krijgt hij een afkoopsom. Volgens Nemzetisport.hu gaan de twee partijen in goed overleg uit elkaar. Sinds 2008 was Koeman bondscoach in Hongarije. Na een optimistische start lukte het hem daarna niet om Hongarije voor het WK te plaatsen.

 

Facebookgroepen Hongarije Nederlandstalig

Hieronder ziet u een overzicht van verschillende facebookgroepen van Nederlanders, Belgen en Hongaren die met elkaar communiceren in de Nederlandse taal maar ook in het Hongaars of het Engels. Staat er een facebook-groep niet bij? Stuur uw tip naar:

Nederlandse Ambassade in Hongarije             Wie woont waar in Hongarije            Boekendag Boedapest
Belgische Ambassade in Hongarije   Wonen en leven in Hongarije   Studentenvereniging Hongarije
Hungarian Business Network Nederland   Hongaars-Vlaamse club   KRE Boedapest Neerlandistiek
Nederlandse Vereniging in Hongarije   Stichting Kinderhulp Hongarije    ELTE Boedapest  Neerlandistiek 
Nederlanders en Belgen in Hongarije   Stichting Rex dierenwelzijn Hongarije    Universiteit Debrecen Neerlandistiek
Belgen in Hongarije    Marktplaats Hongarije   Hungária Club 1929
Hongarije Groep   De Hongaarse Taal   Wonen en reizen in Hongarije