Waarschuwing

Laden XML bestand mislukt

Comment not terminated

Hongarije fotowedstrijd, nog een kleine maand te gaan

camglas-baVrijdag 7 september 2012 - Voor de fotowedstrijd 'Hongarije door Nederlandse ogen' die werd opgezet door TCH-Art Project in samenwerking met de Honorair Consul van Hongarije te Haarlem, kunnen nog foto's worden ingezonden. Ruim honderd foto's zijn er tot nu toe al binnengekomen. Iedereen die graag fotografeert, als amateur of professioneel, kan nog meedoen aan deze wedstrijd en foto's over Hongarije of gemaakt in Hongarije tot 30 september inzenden.

De foto's zullen worden beoordeeld door een Nederlandse en een Hongaarse vakjury. De beste vijftien foto's zullen in het najaar op groot formaat in zowel Boedapest als in Haarlem tentoongesteld gaan worden. Tijdens die tentoonstellingen kan het publiek ook een stem uitbrengen, de fotograaf met de beste foto krijgt de hoofdprijs uitgereikt door het Hongaarse consulaat. Ook zal er met de foto's een kalender voor 2013 worden samengesteld.

De hoofdprijs is een achtdaagse vakantie aangeboden door Duna Residence in Dunaszentmiklós voor 4 personen inclusief dagelijks ontbijt en 2-gangendiner. De tweede prijs is een heren-én damesfiets en de derde prijs is een fotocamera. Beide prijzen worden aangeboden door het Hongaarse consulaat in Haarlem.

Uw inzending, meer dan één foto mag, dient vóór 30 september digitaal als JPEG-bestand te worden aangeleverd per e-mail naar: . Voorzie uw inzending van uw naam, e-mailadres en telefoonnummer. De afmeting van de foto moet liggen tussen 2000 en 3000 pixels voor de langste zijde, de bestandsgrootte is maximaal 4 MB. Zowel kleur als zwart-wit is toegestaan. De organisatoren behouden het recht om de ingezonden foto's te mogen gebruiken voor hun eigen communicatie.

Hongarije Vandaag werkt samen met de organisatie van deze fotowedstrijd. De prijswinnaars worden in de herfst op de website bekend gemaakt.

>>>> Deadline inzending: 30 september 2012

>>>> E-mail adres:  

Facebookgroepen Hongarije Nederlandstalig

Hieronder ziet u een overzicht van verschillende facebookgroepen van Nederlanders, Belgen en Hongaren die met elkaar communiceren in de Nederlandse taal maar ook in het Hongaars of het Engels. Staat er een facebook-groep niet bij? Stuur uw tip naar:

Nederlandse Ambassade in Hongarije             Wie woont waar in Hongarije            Boekendag Boedapest
Belgische Ambassade in Hongarije   Wonen en leven in Hongarije   Studentenvereniging Hongarije
Hungarian Business Network Nederland   Hongaars-Vlaamse club   KRE Boedapest Neerlandistiek
Nederlandse Vereniging in Hongarije   Stichting Kinderhulp Hongarije    ELTE Boedapest  Neerlandistiek 
Nederlanders en Belgen in Hongarije   Stichting Rex dierenwelzijn Hongarije    Universiteit Debrecen Neerlandistiek
Belgen in Hongarije    Marktplaats Hongarije   Hungária Club 1929
Hongarije Groep   De Hongaarse Taal   Wonen en reizen in Hongarije