Waarschuwing

Laden XML bestand mislukt

Comment not terminated

Hongaarse wijnen op 'Klassiek Europa' in Noordwijk

perswijn-logo.gifMaandag 21 september 2009 - De klassieke wijnlanden van Europa, waaronder Hongarije, zijn aan een come-back begonnen. Ze bieden diversiteit en authenticiteit. Zondag 11 oktober 2009 vindt de grote Perswijn proeverij 'Klassiek Europa' plaats, waar de bezoekers meer dan 300 wijnen kunnen proeven en vergelijken. Geïnteresseerden, professionals, liefhebbers, wijnkenners en beginners zijn van harte welkom.  

Op 'Klassiek Europa' zijn de meeste wijnproducerende landen van Europa vertegenwoordigd. In de ballroom van het Palace Hotel zullen niet alleen Franse, Duitse, Spaanse en Italiaans wijnen op de proeftafels staan, maar ook minder bekende wijnproducerende landen als Griekenland, Oostenrijk en Hongarije! De Nederlandse importeurs Miranda Beems Wine Import en Lekkers uit Hongarije zijn er samen met een tafel vertegenwoordigd.

Het Magazine van Perswijn komt deze maand ook met een Hongarije supplement van 32 pagina's uit. En Harold Hamersma geeft in zijn nieuwste uitgave van de Wijnalmanak ook aandacht aan Hongaarse wijnen.

Informatie Klassiek Europa

Facebookgroepen Hongarije Nederlandstalig

Hieronder ziet u een overzicht van verschillende facebookgroepen van Nederlanders, Belgen en Hongaren die met elkaar communiceren in de Nederlandse taal maar ook in het Hongaars of het Engels. Staat er een facebook-groep niet bij? Stuur uw tip naar:

Nederlandse Ambassade in Hongarije             Wie woont waar in Hongarije            Boekendag Boedapest
Belgische Ambassade in Hongarije   Wonen en leven in Hongarije   Studentenvereniging Hongarije
Hungarian Business Network Nederland   Hongaars-Vlaamse club   KRE Boedapest Neerlandistiek
Nederlandse Vereniging in Hongarije   Stichting Kinderhulp Hongarije    ELTE Boedapest  Neerlandistiek 
Nederlanders en Belgen in Hongarije   Stichting Rex dierenwelzijn Hongarije    Universiteit Debrecen Neerlandistiek
Belgen in Hongarije    Marktplaats Hongarije   Hungária Club 1929
Hongarije Groep   De Hongaarse Taal   Wonen en reizen in Hongarije