Waarschuwing

Laden XML bestand mislukt

Comment not terminated

Vluchten Malév gaan door

Dinsdag 17 januari 2012 - De bestuursvoorzitter van Malév, János Berényi, liet vorige week weten dat de beslissing van de Europese Commissie over de terug te betalen staatssteun geen gevolgen heeft voor de passagiers. Malév zal gewoon doorgaan met de al geplande vluchten.

Volgens Berényi is Malév niet in staat uit eigen middelen de enorme bedragen terug te betalen, er wordt nu onderhandeld met de regering over hoe de zaak op te lossen.

Inmiddels heeft de Tsjechische vliegmaatschappij Travel Service haar ondernemersplan voor overname van Malév ingediend bij het Ministerie van Nationale ontwikkeling. Het plan is gemaakt voordat de EC het besluit nam over de staatssteun aan Malév van 2007 tot 2010. Hoewel er officieel nog geen details naar buiten zijn gekomen, werd in de Hongaarse krant Népszabadság geschreven dat er hoe dan ook bezuinigd gaat worden op bedrijfskosten en personeel en dat er sommige vluchten worden geschrapt.

Facebookgroepen Hongarije Nederlandstalig

Hieronder ziet u een overzicht van verschillende facebookgroepen van Nederlanders, Belgen en Hongaren die met elkaar communiceren in de Nederlandse taal maar ook in het Hongaars of het Engels. Staat er een facebook-groep niet bij? Stuur uw tip naar:

Nederlandse Ambassade in Hongarije             Wie woont waar in Hongarije            Boekendag Boedapest
Belgische Ambassade in Hongarije   Wonen en leven in Hongarije   Studentenvereniging Hongarije
Hungarian Business Network Nederland   Hongaars-Vlaamse club   KRE Boedapest Neerlandistiek
Nederlandse Vereniging in Hongarije   Stichting Kinderhulp Hongarije    ELTE Boedapest  Neerlandistiek 
Nederlanders en Belgen in Hongarije   Stichting Rex dierenwelzijn Hongarije    Universiteit Debrecen Neerlandistiek
Belgen in Hongarije    Marktplaats Hongarije   Hungária Club 1929
Hongarije Groep   De Hongaarse Taal   Wonen en reizen in Hongarije