Waarschuwing

Laden XML bestand mislukt

Comment not terminated

Claims terugbetaling tickets Malév

malevtickVrijdag 24 februari 2012 - Passagiers die vaak met Malév vlogen en over een Duna Club card beschikken, zijn de daarmee gespaarde bonuspunten kwijt. Alle vormen van deze kaart kunnen niet meer worden gebruikt. Ook de service om daarmee gebruik te kunnen maken van lounges op Liszt Ferenc Airport is niet meer van toepassing.

Voor mensen die al een ticket hadden gekocht, voor de datum dat Malév haar vluchten heeft stopgezet, is er de mogelijkheid om een claim voor terugbetaling in te dienen. Dat is enkel mogelijk als het ticket inging tussen 3 en 6 februari en de terugvlucht voor 29 februari zou plaatsvinden. Alle retourtickets die voor of na deze periode geldig waren, worden blijkbaar niet vergoed.

Om in aanmerking te komen voor terugbetaling moet er een formulier worden ingevuld binnen de bepaalde termijn en een registratiebedrag worden betaald. Vooral door dat bedrag van 1% van de claim met een minumum van 5000 forint zullen veel kleine claims waarschijnlijk niet worden ingediend.

Omdat er veel punten niet helemaal duidelijk zijn, heeft Malév een vragen- en antwoordlijst op het internet geplaatst. Die valt ook te lezen op Xpatloop.com.

Facebookgroepen Hongarije Nederlandstalig

Hieronder ziet u een overzicht van verschillende facebookgroepen van Nederlanders, Belgen en Hongaren die met elkaar communiceren in de Nederlandse taal maar ook in het Hongaars of het Engels. Staat er een facebook-groep niet bij? Stuur uw tip naar:

Nederlandse Ambassade in Hongarije             Wie woont waar in Hongarije            Boekendag Boedapest
Belgische Ambassade in Hongarije   Wonen en leven in Hongarije   Studentenvereniging Hongarije
Hungarian Business Network Nederland   Hongaars-Vlaamse club   KRE Boedapest Neerlandistiek
Nederlandse Vereniging in Hongarije   Stichting Kinderhulp Hongarije    ELTE Boedapest  Neerlandistiek 
Nederlanders en Belgen in Hongarije   Stichting Rex dierenwelzijn Hongarije    Universiteit Debrecen Neerlandistiek
Belgen in Hongarije    Marktplaats Hongarije   Hungária Club 1929
Hongarije Groep   De Hongaarse Taal   Wonen en reizen in Hongarije