Waarschuwing

Laden XML bestand mislukt

Comment not terminated

Sziget en Pinkpop in Top Tien!

vote2.jpgWoensdag 23 december 2009 - In de verkiezingsstrijd welk muziekfestival het beste festival van Europa kan worden genoemd zijn het Hongaarse Sziget Festival en het Nederlandse Pinkpop tot de eerste tien door gedrongen. Andere mededingers voor de titel zijn bekende festivals als Glastonbury (UK), Rock Werchter (B), Roskilde (DK), Pukkelpop (B), Heineken Open'er (PL), Les Vieilles Charrues (F), Nature One (D) en het Exit Festival in Servië.

De verkiezingen - "The Europe Festival Awards" - zijn dit jaar voor het eerst georganiseerd, voortbouwend op de succesvolle UK Festival Awards die sinds 2004 elk jaar aan het beste Britse festival werd uitgereikt. Fans kunnen hun stem tot 30 december 2009 uitbrengen op de website van de organisatie. Niet alleen op het beste grootste festival kan de stem worden uitgebracht, maar ook in een aantal andere categorieën zoals klein-, middelgroot- en nieuw-festival en welk festival de beste line-up heeft.

Tijdens de gala-avond in het Grand Theatre van Groningen zullen op 13 januari 2010, de eerste dag van het Eurosonic Noorderslag Festival, de winnaars bekend worden gemaakt en de prijzen worden uitgereikt.

Gestemd kan worden op EuropeanFesitvalAwards. Onder de stemmers worden voor elk winnend festival twee VIP-kaarten verloot.

>>>> JN

Facebookgroepen Hongarije Nederlandstalig

Hieronder ziet u een overzicht van verschillende facebookgroepen van Nederlanders, Belgen en Hongaren die met elkaar communiceren in de Nederlandse taal maar ook in het Hongaars of het Engels. Staat er een facebook-groep niet bij? Stuur uw tip naar:

Nederlandse Ambassade in Hongarije             Wie woont waar in Hongarije            Boekendag Boedapest
Belgische Ambassade in Hongarije   Wonen en leven in Hongarije   Studentenvereniging Hongarije
Hungarian Business Network Nederland   Hongaars-Vlaamse club   KRE Boedapest Neerlandistiek
Nederlandse Vereniging in Hongarije   Stichting Kinderhulp Hongarije    ELTE Boedapest  Neerlandistiek 
Nederlanders en Belgen in Hongarije   Stichting Rex dierenwelzijn Hongarije    Universiteit Debrecen Neerlandistiek
Belgen in Hongarije    Marktplaats Hongarije   Hungária Club 1929
Hongarije Groep   De Hongaarse Taal   Wonen en reizen in Hongarije