Waarschuwing

Laden XML bestand mislukt

Comment not terminated

VOLT, Balaton Sound en Sziget 2011

festivalalgemMaandag 13 juni 2011 - Nog een klein maandje en het festivalseizoen in Hongarije gaat van start. Om te beginnen met het underground muziekfestival VOLT in Sopron. Dit is een vierdaags festival aan de rand van het bos, waar grote internationale namen, maar vooral de Hongaarse bands zullen spelen. Voor hen die Sziget en Balaton Sound te massaal vinden en liever in de underground scene verkeren, is VOLT het ideale festival.
        
Balaton Sound is voor de echte electro liefhebbers en Zamárdi, een badplaats dichtbij Siófok, biedt de ideale omstandigheden om lekker te loungen en te feesten. Overdag ronddobberen op het meer en 's avonds genieten van de vele optredens. Al is dit festival internationaal al goed doorgebroken, het is nog steeds een erg geliefd festival onder de Hongaren die het Balatonmeer beschouwen als de Hongaarse zee. Er is een camping, maar een appartement huren is ook populair onder de Balaton Sounders.

En dan volgt er natuurlijk nog het wereldberoemde Szigetfestival. Op de ideale plaats, een eiland midden in de Donau, wordt dit jaar weer groots uitgepakt en is er naast de verpletterende line-up ook een heel groot aanbod aan andere activiteiten. Een festival voor ieder wat wils en een gegarandeerde goede tijd.

Veel festivalplezier gewenst, maar vergeet ondanks alle indrukken niet om op je spullen te letten! We houden jullie van alles op de hoogte in deze rubriek.

VOLT Sopron:  29 juni - 2 juli 2011
Balaton Sound:  7 juli - 10 juli 2011
Sziget Festival:  8 augustus - 15 augustus
>>>>  Jitske Wadman

Facebookgroepen Hongarije Nederlandstalig

Hieronder ziet u een overzicht van verschillende facebookgroepen van Nederlanders, Belgen en Hongaren die met elkaar communiceren in de Nederlandse taal maar ook in het Hongaars of het Engels. Staat er een facebook-groep niet bij? Stuur uw tip naar:

Nederlandse Ambassade in Hongarije             Wie woont waar in Hongarije            Boekendag Boedapest
Belgische Ambassade in Hongarije   Wonen en leven in Hongarije   Studentenvereniging Hongarije
Hungarian Business Network Nederland   Hongaars-Vlaamse club   KRE Boedapest Neerlandistiek
Nederlandse Vereniging in Hongarije   Stichting Kinderhulp Hongarije    ELTE Boedapest  Neerlandistiek 
Nederlanders en Belgen in Hongarije   Stichting Rex dierenwelzijn Hongarije    Universiteit Debrecen Neerlandistiek
Belgen in Hongarije    Marktplaats Hongarije   Hungária Club 1929
Hongarije Groep   De Hongaarse Taal   Wonen en reizen in Hongarije