Waarschuwing

Laden XML bestand mislukt

Comment not terminated

Goed jaar voor Volt festival. Filmpje!

Sequence_02-abcDonderdag 7 juli 2011 - Afgelopen weekend onderging het stadje Sopron een complete metamorfose door al het publiek dat Volt trok. Vier dagen lang verspreidde het festivalpubliek zich door de straten en vooral de supermarkt en het station waren erg in trek om overdag goedkoop wat biertjes te drinken.

Omdat het programma pas tegen het einde van de middag op gang kwam, zochten veel festivalgangers overdag ook hun heil in het zwembad. Maar zodra de bands weer begonnen te spelen raakte het terrein voller en voller, met vrijdag- en zaterdagavond als hoogtepunt. Grote internationale bands als My Chemical Romance, Thirty Seconds to Mars, Pendulum en Moby trokken veel publiek, maar de meeste festivalgangers kwamen toch voor de uitgebreide Hongaarse line-up. Volt is en blijft voornamelijk een Hongaars festival.

De sfeer was erg goed, opvallend weinig gedrang bij de podia en het zonnige weer hielp ook een handje mee. Al koelde het 's nachts snel af en zorgde een hevige storm voor problemen voor enkele tentbewoners, Volt 2011 heeft weer een mooi jaar achter de rug. Hier een korte sfeerreportage, met lekkere muziek!

>>>> Jitske Wadman & Évi Juhász

http://www.youtube.com/watch?v=uITnRqPXg2g

      

 

Facebookgroepen Hongarije Nederlandstalig

Hieronder ziet u een overzicht van verschillende facebookgroepen van Nederlanders, Belgen en Hongaren die met elkaar communiceren in de Nederlandse taal maar ook in het Hongaars of het Engels. Staat er een facebook-groep niet bij? Stuur uw tip naar:

Nederlandse Ambassade in Hongarije             Wie woont waar in Hongarije            Boekendag Boedapest
Belgische Ambassade in Hongarije   Wonen en leven in Hongarije   Studentenvereniging Hongarije
Hungarian Business Network Nederland   Hongaars-Vlaamse club   KRE Boedapest Neerlandistiek
Nederlandse Vereniging in Hongarije   Stichting Kinderhulp Hongarije    ELTE Boedapest  Neerlandistiek 
Nederlanders en Belgen in Hongarije   Stichting Rex dierenwelzijn Hongarije    Universiteit Debrecen Neerlandistiek
Belgen in Hongarije    Marktplaats Hongarije   Hungária Club 1929
Hongarije Groep   De Hongaarse Taal   Wonen en reizen in Hongarije