Waarschuwing

Laden XML bestand mislukt

Comment not terminated

Balaton Sound, in Zamárdi alles met een Z

bs-zaVrijdag 18 mei 2012 - Zonnen, zwemmen, zingen, zweten, zoenen, zuipen, zien en gezien worden: het Balaton Sound in Zamárdi komt er weer aan! Wie van al die dingen die beginnen met een 'Z' houdt, en tegelijkertijd ook dance, house, techno, electro en al die andere stijlen van wereldberoemde DJ-s mee wil maken, trekt in juli natuurlijk naar Zamárdi aan het Hongaarse Balatonmeer. In ieder geval is Armin van Buuren ook dit jaar weer van de partij.

Balaton Sound loopt van 11 tot en met 15 juli, en het is behalve een stevig muziekfestival tegelijk ook een rommelige camping, een uit de kluiten gewassen strandtent, een zwemfeest, een disco en een vleesmarkt: alles wat je nodig hebt om je nog jonge zinnen te verzetten kan daar dus. Nu maar hopen dat het dan niet gaat zeiken van de regen, want dan kunnen we het zonnen, zwemmen en zweten wel vergeten.

De line-up tot nu toe:

Armin van Buuren, David Guetta, Paul Kalkbrenner, Avicii, Knife Party, Sven Väth, Sander van Doorn, Carl Cox, Gossip, Example, Tinie Tempah, Steve Angello, Calvin Harris, Martin Solveig, Dubfire, Digitalism, Sasha, Benga, Gareth Emery, Fritz Kalkbrenner (live), Caribou, Feed Me, Nina Kraviz, Guy Gerber, Tale Of Us, Crazy P, Nicky Romero, Maceo Plex, Shy FX, Gus Gus, Animal Collective, Tensnake, Dapayk Solo (live), Oliver Koletzki & Fran (live), Jackmaster, dOP en Ákos.

>>>> Meer op: Balaton Sound 2012

>>>> Video Balaton Sound hot, hot hot 2011 door: Jitske Wadman & Éva Juhász

 

Facebookgroepen Hongarije Nederlandstalig

Hieronder ziet u een overzicht van verschillende facebookgroepen van Nederlanders, Belgen en Hongaren die met elkaar communiceren in de Nederlandse taal maar ook in het Hongaars of het Engels. Staat er een facebook-groep niet bij? Stuur uw tip naar:

Nederlandse Ambassade in Hongarije             Wie woont waar in Hongarije            Boekendag Boedapest
Belgische Ambassade in Hongarije   Wonen en leven in Hongarije   Studentenvereniging Hongarije
Hungarian Business Network Nederland   Hongaars-Vlaamse club   KRE Boedapest Neerlandistiek
Nederlandse Vereniging in Hongarije   Stichting Kinderhulp Hongarije    ELTE Boedapest  Neerlandistiek 
Nederlanders en Belgen in Hongarije   Stichting Rex dierenwelzijn Hongarije    Universiteit Debrecen Neerlandistiek
Belgen in Hongarije    Marktplaats Hongarije   Hungária Club 1929
Hongarije Groep   De Hongaarse Taal   Wonen en reizen in Hongarije