Waarschuwing

Laden XML bestand mislukt

Comment not terminated

Sziget dendert lekker door

szigettreinVrijdag 27 april 2012 - Hoewel het Sziget Festival het dit jaar zonder een van hun grootste sponsoren moet doen, Vodafone die de laatste twee jaar flink heeft bijgedragen heeft zich teruggetrokken als sponsor, belooft het jubilerende festival grootser te worden dan ooit. De line-up wordt bijna wekelijks met nieuwe namen aangevuld, én er gaat een derde trein rijden vanuit Nederland! 

Omdat de plaatsen in de eerste twee treinen vrijwel meteen waren uitverkocht, is er besloten om in samenwerking met VICE Magazine een derde trein in te zetten. De kaartverkoop is twee weken geleden gestart. In deze VICE Sziget Express zijn alleen zitplaatsen aanwezig, maar een beetje hangen in de wandelgangen trekt je heus wel door de lange reis heen. En, in die gangen mag zelfs gerookt worden! Alle Szigettreinen rijden van en naar Utrecht CS.

Bekijk alles over de sappige line-up van Sziget op: Sziget Festival Programme. Ja, ja, ook de Limburgse Heideroosjes gaan er spelen!

En voor de broertjes/zusjes van Sziget, Balaton Sound (11 t/m 15 juli) en VOLT (27 t/m 30 juni), is ook al een groot deel van de line-up bekend.

>>>> Balaton Sound

>>>> VOLT

Facebookgroepen Hongarije Nederlandstalig

Hieronder ziet u een overzicht van verschillende facebookgroepen van Nederlanders, Belgen en Hongaren die met elkaar communiceren in de Nederlandse taal maar ook in het Hongaars of het Engels. Staat er een facebook-groep niet bij? Stuur uw tip naar:

Nederlandse Ambassade in Hongarije             Wie woont waar in Hongarije            Boekendag Boedapest
Belgische Ambassade in Hongarije   Wonen en leven in Hongarije   Studentenvereniging Hongarije
Hungarian Business Network Nederland   Hongaars-Vlaamse club   KRE Boedapest Neerlandistiek
Nederlandse Vereniging in Hongarije   Stichting Kinderhulp Hongarije    ELTE Boedapest  Neerlandistiek 
Nederlanders en Belgen in Hongarije   Stichting Rex dierenwelzijn Hongarije    Universiteit Debrecen Neerlandistiek
Belgen in Hongarije    Marktplaats Hongarije   Hungária Club 1929
Hongarije Groep   De Hongaarse Taal   Wonen en reizen in Hongarije